Friday, 6 July 2012

Calm lah Sangat

July 2012.
Panic.
Overwhelm.



*image dari rakan seperjuangan di Londang, eh London*




Just want to get over and done with it,
nak muntah ok!





siren panic pun berbunyi
wuwuwuwuwuwuwu


* I need food!!!*
Photobucket

8 comments:

makcikkantin said...

Calm calm calm, tarik napas.....pejam mata, bayangkan yg dingin.....:)) makcik tak ambik phd, jadi tak tau nak nasihat apa....

Hikbal Ujir said...

korg dh msk lum ikan paus?

Cik Kiah said...

Lurpak,

Myself, i'm so overwhelmed. Sudahnya gua bukak computer and buat kerja tak pekdah. Help!!!!

Ayu said...

Nox, ko dh dekat2 ke garisan penamat kan.. Kuatkan semangat & habiskan apa yg patut! Lepas ni ko raya!! :D

DeLancrettLurpak said...

MakcikKantin,

terima kasih atas tiupan semangat itu, lenkali tiup lagi tauuu

xoxo

DeLancrettLurpak said...

Ibal,

Lom, nanti ada masa kiteorg masak :)

DeLancrettLurpak said...

Cik Kiah,

The sponsorship fund is running out, so kena la balik malaysia, meaning kami kena la kasik habis cepat, huwaaa!!!

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Insya-ALLAH wey, doakan aku ye. Takutttt!!!

Related Posts with Thumbnails