Monday, 16 July 2012

1st Time


Peghak sebentar ok! First time pi pantai dkt Hengland. Ni Chesil Beach, Weymouth. Ikut member pi memancing, memula tak dapek nak imagine mcmana memancing dkt tepi pantai, bukan ke pantai tempat kita mandi dikhalayak ramai tanpa segan silu dan tempat budak2 buat sand castle yg kadang2 mmg fail? Bukanke? Tak ok! Sapa nak mandi kalau ombak memusnah ( masa kecik dulu belajar ombak memusnah dan ombak membina, hehe). Rasanya dpt ikan lebih dari 20++ ekor kot. Pantai ni takdak pasir, ia ada pebbles yg jual dkt kedai akuarium/landscape yg mahal gilo tu. Kami siap makan ikan mackerel yg fresh dibakar dimakan dgn nasi putih dan sambal kicap, nyums! Sorryla, gambar yg senonoh takde sbb muka saya terlampau natural beauty, tak tertahan kecantikannya, blueeekkk! Budak2 busy main and mak2 sibuk makan dan tdo, hahahha. Nanti bila gambar yg takdak muka bajet retis dah transfer, saya kasik update disini. Sekarang mahu tdo, muka dah sunburn abis ni, feeling2 la effect dia mcm lepak di pantai2 europe yg famous, hehhehe. Kthxbye.
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

2 comments:

bukankosong said...

sesekali pe salahnyeerrr

DeLancrettLurpak said...

Bukankosong,


there's always a first time for everything, kannn?

Related Posts with Thumbnails