Wednesday, 20 June 2012

Why Men Shouldn't Write Advice Columns?



Nasihat mcm ni mmg harus diberi standing ovation sebab "genius" gile disusuli pula dengan tamparan wanita!

Photobucket

10 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

PUTUBAMBU said...

kahkah...
sengal betullah

sarukman said...

yg invest 10,000 dapek pulongan 2-3 ribu sebulan tuh utk sebulan/2bulan yg pertamo jo kan? kan? lopah tu sonyap. hangus 6/4 ribu den, tak dapek den nak meraso jadi jutawan.

Noir Hussen said...

it's funny the joke's still in circulation. It had been around since I was 12 :) good one!

AiTotYati Mat said...

adoyaiiiii

DeLancrettLurpak said...

GlobalProducts,

Scoootttttt!!!!

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Kalau saya hantar dkt Kak Sri Siantan, and dia reply mcm gitu, saya tahulah gender Kak Sri Siantan, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,


eeee tak suka tau org mcm gituuu, eeeee

DeLancrettLurpak said...

Uncle Noir,

Seriously?! lamanya jokes ni!

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati,

Kannn? Ahakssss

Related Posts with Thumbnails