Saturday, 9 June 2012

What Makes You a Grown Up?





Which one are you?
These are so lame, don't you think?
It's all depends on how you think and the action you take to solve a problem or an issue.
Kalau nak ikut kepala sendiri setiap masa, dewasa sangatlahh kann?
Terima kasih kepada cikgu-cikgu yg mengajar Kemahiran Berfikir (KKB), Edward de Bono dah kami ni, ahaks!
Tak belajar KKB pun takpe, banyak lagi benda lain yg mengajar kita berfikir secara rasional, kannn?
Experience is the best teacher, no?


Walaupun kita masih makan Tora and Ding Dang, kita tetap grown up uols!

Kenapakah entry aku lately ni so serious, why? 
Bye nak tdo.

Photobucket

2 comments:

PUTUBAMBU said...

tgk gambor Din Dang ngan Tora tu..

teringat cerita Cumi & Ciki masa kecik2 dulu..

hehehe..

** dah tua rupanya aku ni..

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Bila saya coba balik Tora and DingDang tu, idok le sedap mana pun, hahaha

Related Posts with Thumbnails