Thursday, 21 June 2012

Two Different Things

RECOMMENDED

I'm halfway through this book.

Personally, I love the way she writes and describe every single thing.
Yes, it's too erotic and intense I must say.
Not recommended to all anak-daras or mereka yg still deciding on which "family planning approach" they might use.
I don't think men like this kind of book though.



EXASPERATED, I AM!
And to the owner of this investment blog
please go somewhere else to promote your investment company.
pegilah  kau kaya sorang-sorang lepas tu boleh berlagak ambik gambar posing dpn mercedes kau (eh setakat mercedes/bmw/audi, jgn peghak boleh?)
lepas tu pegi la jalan2 oversea ambik gambar dengan kwn2 se-company pakai baju colour sama buat muka cute sambil kata "kami dah spend ratus ribu shopping", wtf?
dah banyak duit nanti jangan lupa bayar cukai dan bayar zakat ye uols!


We are so not interested, capiche?
Shooooohhhh!

I AM SO PISSED OFF!

Photobucket

15 comments:

Kazaztan Team said...

eheehheeh..mreka dan keluarga mereka mmg bengong...kat FB ada juga org mcm nie.. .nak kena unfriend lah...ish..

TEAPOT said...

Heheheh I am your dedicated silent reader..Saw that haritu..and i thought Apakah!!! that's just sad pathetic...

Ribbon Clown said...

Mim,

that darn book!!! zasss zass zasss.. he he

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

Unfriend aje, tak mendatangkan faedah punggg

DeLancrettLurpak said...

Teapot,

terima kasih kerana membaca tulisan mengarut saya :)


Kannn? Kesian betol org mcm ni, desperado abis!

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah,

Ko dah baca lom? Heheh

Deceptive said...

aok eh, menoh komen org ajak.

animedi said...

Ala..buku tu.dah nak beli semalam kat mph. Tapi ragu2 nak beli yang ada tulis best seling ka yang ni.tp tak beli apa2 pun.tunggu masuk gaji nak swipe debit card cimb.kes nak masuk pertandingan dpt hadiah semua tanggung p new york. .huhuhu.tp dah tau dah nak beli buku apa..tima kasih atas pencerahan..

DeLancrettLurpak said...

Deceptive,

Gago nak ooo.. ingga kmk ehhh!

DeLancrettLurpak said...

Animedi,

Buku ni best! Tapi agak bahaya, hahahhahaha

book seller said...

sehari sebelum kelmarin ada proses stok buku ni..ada tiga title semua, one of my friend said- it's a good book to 'explore'. tapi taknak risk my life reading this kind of book coz if (it) need 'practical', how am i gonna do???...huhuu..

Melissa Imran said...

Bab komen yang last tu sebijik kisah MLM hehe tambah sikit bab tayang handbag Channel and LV ;) (Alhamdulillah x cemburu pun).

DeLancrettLurpak said...

Book Seller,

Agak bahaya pada yg belum kawin la.. tapi rugi pulak tak baca, ahaks!

DeLancrettLurpak said...

Melissa,

Akak pun tak heran kalau dia nak tunjuk segala bag tu.. tapi jadik menyampah sebab mcm bangga gila kot, dah mcm org lain tak layak nak beli, isk!

book seller said...

sis- ya, malah makin banyak rugi bila saya sebenarnya masih 'belum kahwin sekali lagi'..haha...(read:re-marry)

Related Posts with Thumbnails