Monday, 18 June 2012

Super Ring gak yang best!

Yang ni mmg tak dpt melawan kehebatan Super Ring, saya jumpa benda ni dkt Oriental Supermarket dkt area Bayswater, ala depan Queensway tube station. Effect oren di tangan kurang sikit dari Super Ring tapi bau mulut lepas makan maintain naharom mcm makan Super Ring. Kalau dpt Super Ring, satu bungkus confirm saya sorang punya je, tapi yg ni kureng la feel, so share la dgn Yaya, hahahaha. Korang suka kopok apa? Kepok lekor tak termasuk dlm jawapan okeh...


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

11 comments:

Kazaztan Team said...

SUPER RING juga + cheesezel....

Amin A. R said...

Super ring lazat super ring riang super ring super jom bergembira :)

PUTUBAMBU said...

husband lita suka makan super ring
anak2 pun ikut gak

kita jel tak berape gemor bebudak ni makn pasal kuning2 lekat kat baju kalau tak jaga...
especially si kecik tu...

PUTUBAMBU said...

* husband kita..bukan lita.. typo! hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

Cheesezel tu rasa kopok org kaya, kehkehkeh

DeLancrettLurpak said...

Amin A.R,

Amboi, siap hapal lagu tuuu

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,


A'ah kann, dah la dengan tompok kuning pastu baunye, masya-ALLAH, pengsannnnn!

aliaaroslan said...

akak kne try double decker cheese ring. since saya try, saya dah layan super ring. hihi

fika79 said...

cheezel, super ring, mamee..arrgghhh..ni yang gian nak ni..

sarukman said...

bika ayam kari

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Related Posts with Thumbnails