Thursday, 7 June 2012

Kalau Tak Biasa Mmg Cam Gini...


Alah, bukan menang apa2 award pun, semua kids dapat medal sempena Queen's Jubilee.
Tak pernah dpt la katakan, tu pasal semangat dia lain mcm sikit.
Bawak tdo kau tauuu..
Agak2 kalau menang pertandingan bercerita kat sekolah, adakah dia continue bercerita semasa tdo?
Janganlah nak oiiii...
Your mommy really need her beauty sleep, kehkehkeh.



Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

16 comments:

DrNotts said...

mesti ada rasa macam nak pinjam yaya punya medal kan!

comel budak tu!

btw, jangan lupa pack banyak2 extra virgin olive oil.

CS said...

DLL
Yaya bersemangat Olimpik London kekdahnya tu..

Dr Dini dah balik Msia ek? Hubby dia n 2 sons are still there namun she'll be going back there sikit masa lagi *eh..tetiba cerita pasal orang lain plak*

airin diana said...

Cute! Mesti excited dia, siap bawa tido lagi..hehe

Bloghopping and found ur blog from lin's blog. Kalau free2 tu, meh la join give away. kalau ade rezeki ur son :)
www.airinaiman.blogspot.com

PUTUBAMBU said...

alah tomeinya...hikhik

Kazaztan Team said...

antie tak pernah dpt medal dr omputih land...

Ayu said...

Hehehe... Comel gila bwk medal tdo. Bermakna sungguh medal tu pada Yaya. Jgn lupa bwk blk Msia.. Hehe..

Juwita Jamaludin said...

Salam mimah.. hahah comel anak mimah ni.. hihihihi siap bawa tidur lagi.. tentang kek yang mimah tanya tu akak buat kek guna springform mould. atau mould untuk cheesecake yang buka dari bawah tu. Jadinya akak hanya lapik baking paper je bawah mould tu dan akak letak la base biskut tu macam biasa untuk buat cheesecake kemudian buat macam dalam resepi. bila dah masak sejukkan dulu lepas tu baru pindah kan dari loyang ke cake board tu. waktu pindah tu sebab mould tu buka dari tepi atau dari bawah so senang je.. dan perlahan guna pisau atau scraper cake tu pindahkan ke cake board tu dan hias macam biasa.. akak harap mimah faham.. tak faham tanya ye

DeLancrettLurpak said...

DrNotts,

Saya guna EVO hanya utk buat western dish, DrNotts pulak?

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Er, dgn keturunan yg comey2 belaka, tak mungkin Yaya akan dpt wakil negara dlm Olimpik, ahakss

A'ah, Kak Dini is finishing soon.. semua org tgh gigih gituuu

DeLancrettLurpak said...

AirinDiana,

Sebenarnya dia tak paham pun kenapa masa Queen's Jubilee dpt medal, dan I pun tak paham, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Budak kan, mcmana tdo pun, mesti comeyyy...

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

high five!

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Jgn dia mintak aku frame kan sudeyyhhh, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kak Ita,

Ok, paham paham. This weekend saya try technique akak tu, hehe.. Ada org order cheesecake, tapi saya taktau mcmana nak bagi kat dia atas cake board, hehe. Thanks Kak Ita.

Mak Piah said...

huk alohhh...mbak tidur ya sik nahan...kih kih kih. I think this is the cutest pic of Yaya. :-)

p.s: bila balit Mesia?

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Kmk org maybe balit end of Nov. mixed feeling rasa nak pulang aihhh

Related Posts with Thumbnails