Sunday, 24 June 2012

Generalization

Korang ada baca Berita Utama dkt Harian Metrow?


"Satu-satunya bukti mengaitkan kondominium mewah disewa wanita itu dengan maksiat ialah longgokan kondom dalam tong sampah di rumah berkenaan. Yang menyedihkan, kebanyakan tetamu ke kondominium itu berusia pertengahan abad selain beberapa lagi berumur lingkungan 30-an dengan berjanggut dan berkaca mata."

Maknanya kalau yang berjanggut and berkaca mata tu sepatutnya baik la?

Is it because 
berjanggut = alim?
berkaca mata = terpelajar a.k.a nerd?


Kau pikir yang berjanggut dan berkaca mata takdak nafsu kahh?
Chehhh!
It's an old news ok, dah banyak dah musang berbulu mink!
Don't let me start on assumption yg dibuat atas golongan perempuan pulak, lagi annoying, eeee.



*Entry boring di pagi hari ahad yang sepi, pak mat jual sapi, sapi nya..."
** tetiba terbaca balik entry lama saya pasal Ali Setan, ahh good old days kan? undergrad was a fun-fun time, ahaks!


Photobucket

10 comments:

T said...

At lest they use protection. But tapi they still need to learn how to dispose of them, menggelikan reading about the longgokan kondom dalm tong sampah. Eeew...hahaha.

sarukman said...

maybe perempuan tu hobi main rc kot dalam lumpur, utk waterproofkan receiver, thats why guna kondom tu. bersangka baik.

Mak Piah said...

bukan nok upa cam bait bait ya kah ganas di ranj???? *larikkkkkkkkkkkk*

Mak Piah said...

"jijik aku mendengarnya!!"

DeLancrettLurpak said...

T,

Maka nya mereka adalah sangat produktif sebab banyak longgokan kondom itu,hahahah

DeLancrettLurpak said...

Sarukman dear,

dimanakah akal logic mu?

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Aok, kmk pernah juak dgr org padah kedak ya oh.. rasa maok tanyak org koh, wakakak!

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

"Cakap apa ni? Cakap orang gila?" wakakakkaa!

Silver Fern said...

dr lurpak..
bukan pak mat jual topi ke?
:p

owell.., sex sells.. cuba taruk cerita "kucing yg terkena kurap itu diubatkan dgn menggunakan minyak gamat" ado ke org nak beli sokkabar tu? ado? ado?

DeLancrettLurpak said...

Silver Fern,

Pak Mat yg ni banyak duit sikit, mmg bisnes jual sapi, wakaka!

kann? anything with sex in it, confirm laku..

Related Posts with Thumbnails