Tuesday, 5 June 2012

Cita-Cita Saya

Saya ada tulis pasal cita-cita dua tahun lepas.
Macam-macam je cita-cita saya kan?
Tapi sekarang sebenarnya, yang saya hanya mahu jadik adalah...









Tukang sign aja.
Maknanya, kerjanya sign aja.





Confirm gaji nya lumayan.
Boleh lah saya bersenang-senang.
Kehkehkeh.


Tapi tanggungjawabnya besaaarrrrrr..
*gulp*

Photobucket

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

professional dancer tak de sign sign ..~ahahaha

norh said...

Kalau satu sign saya berharga rm5, saya dah kaya ni...tapi malangnya tidak...hu hu

a said...

kalau sign borang membenarkan suami kawen lagi satu, suka tak?

Mamma Olyn ♥ said...

ahaks... syok gak klu itu je kejenya..hehe

Kazaztan Team said...

tahu tak pe... saya mau goyang2 kaki tp duit penuh di poket..adakah

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,

Tu la kannn? Malang betol, heheh

DeLancrettLurpak said...

Norh,

A'ah, kalau tak, mesti awak dah kaya raya, hehe

DeLancrettLurpak said...

A,

Kalau laki saya berani nak suruh sign saya borang kawen lagi satu, mmg saya sign, tapi lepas tu saya pun shopping pisau, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

mamma Olyn,

Kann? relax je idop, sign je keje, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

confirm takde. ramai yg bercita2 begini tapi mengambil langkah join MLM yg mereka sangka boleh goyang2 kaki.. tapi sama je sebenonye

Related Posts with Thumbnails