Monday, 11 June 2012

Bukan Air Tangan Saya




Oh heaven! Bukan setakat tak perlu risau pasal menu makan setiap hari, dapat pulak makan best2. Di saat genting study mcm ni, sgt2 lah bersyukur kalau ada yg sudi kurangkan beban domestic mcm gini. Ni dua chefs ni masakkan bubur som2 utk minum petang and set satay goreng+nasi impit+ kuah kacang utk bekalan travel bristol-gatwick-bicester village(ehem!)-bristol. Maklumlah ahli rombongan ramai, berlobang juga pocket kalau asik2 nak makan luar, kalau setakat kami bertiga tak kuaso den do nak masak bekal bagai. (Tu Izuan tu terjuih2 mulut la tu nak mengata aku shopping lagi dkt bicester la tu, ahaks!).


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

Nurrul Mohamad said...

mek pat imejin bau. nyam ehh. bubur som2 cam taufu fa jak lok

PUTUBAMBU said...

umang aii...sodapnya..!

Mak Piah said...

arghhhhhhhhhh!!! sak scale tak sik apat pakey gik kelak.* dengki*

Izuan Kunang-Kunang said...

FINEEEEE!!!!!! *sambil menjuihkan bibirkiewww yg mungil ini~

DeLancrettLurpak said...

Oon,

Bubur som-som ya makan dengan kuah gula melaka, nyumssss!!!

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu Bambu,

Triple sedap sebab bukan saya yg masak,haha

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

berat kmk turun, pelik ohh walaupun makan nyaman, haha

DeLancrettLurpak said...

Izuan,

Haha, jangan le jeles uols, I makan sedappp.. ko makan apa? sandwich, kahkahkah *gelak takbur*

Related Posts with Thumbnails