Tuesday, 26 June 2012

Addicted!



Saya adalah addicted dgn series ini. Tak sabar nak baca wey! Tapi kerja byk ni wey! So utk menghilangkan rasa addicted yg gigil-gigil ni saya baca satu page je pagi tadi, ahaks! Hari kamis ni travel lagi Birm, so bolehlah membaca di dlm train.

Sapa yg belom terjebak lagi, marilah sama2 kita membaca buku m*mmy p*rn* ini, hahahhahaha!

**adik2 yg pemikirannya masih lagi kudus mcm Izuan Kunang-kunang, takyah la dok baca buku ni, bahaya!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

Nurrul Mohamad said...

Okii lak blt kch mcarik buku nya. Ctok lambat cita kit,pelu ke tokyo for english books

book seller said...

again! provokasi nih!..huhu..kena gak selak selai dua nanti..but, seriously, kalau tengok cover dia, for me- macam kurang sikit... :)

Ribbon Clown said...

hihuhu aku dah kat buku last dah hehehhe besok aku upload entry pasal ni.. huhu aku crush ng Christian Grey huhu makan tido mandi Christian insanely hot grey hehe

laters, baby :p

DeLancrettLurpak said...

Oon,

Sila la beli, pasti anda tidak akan menyesal, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Bookseller,

Cover buku tu mmg mengambarkan apa yg berlaku sebenonye dlm cerita tu, cer baca,heheheh

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah,

Aku lom start lagi weyyy, tapi sure best gila kan, tak sabarnya aku nak baca, hehe

suhana azlin said...

babe besh ke? tobal bona pastu cover takde pink2 cam shopaholic mmg la tidak ku pandang kalau nampak kat kedai buku kita suka baca cerita gegurl2 sopping2 je hewhew ;P

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Best weyy! Try la beli yg first series tu dulu "50 shades of Grey". Aku suka mcm2 genre, tapi yg heavy2 aku tak masuk la, malas nak pikir2, hahahaha

Related Posts with Thumbnails