Wednesday, 13 June 2012

9/11 was an inside job?

Cara-cara menyebarkan satu pendapat/dakyah, tulis dkt atas duit yg confirm akan dipass around.

An inside job, you think?

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

Daddy Ziyyad said...

wow! tak terfikir saya teknik ni..
tapi mmg berkesan, sebab duit circulate..in fact, dah sampai mesej nya ke saya! (thru your blog)

my opinon on 9-11?
Yes, ianya inside job.

Khamsi Abdullah said...

btol tu Daddy ziyad...saye pon rase cenggitu..huu. melampau tak kalau iklankan blog cmni? wakakaka=D

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad,

kan? Eh, dkt Malaysia, kedai terima ke duit yg berconteng?

DeLancrettLurpak said...

Khamsi,

Kalau rasa2 nak glamour all over Malaysia, sila la coba. Jgn org pi tukar dkt Bank Negara sudahlah, hehe

Izuan Kunang-Kunang said...

All I can see is beg tangan coach....haaaaaa!

DeLancrettLurpak said...

Izuan,

Alahai Izuan, setakat Coach, apa lah sgt, kalau aku pakai Chanel ka, baru la seangkatan dgn hang, kehkehkeh

wantie said...

betul la kan, sebarkan kepada sesama manusia dengan duit ni. tapi sah sah le mesin tak leh terima. hehehe...

follow u

DeLancrettLurpak said...

Wantie,

Mesin deposit cash tu tak mau terima ke kalau dah berconteng?

Related Posts with Thumbnails