Thursday, 3 May 2012

Which one are you?

Sapa2 yg kaki craving tak sudah-sudah tu (menuding kepada diri sendiri dahulu kemudian kepada anda), which  one are you?

Source Jenn yakni colleague UNIMAS yang katanya ambil di FB. Thanks Jenn.

Disaat saya menaip ni, takde la pulak rasa craving ke jadahnya.
Tapi masa ptg tadi, tetiba rasa nak makan something like cheesecake.
Depressed agaknya tadi sebab results tak dpt cantek.


Agaknya malam2 jemat selalu kot orang craving filling foods, kahkahkah.

Photobucket

16 comments:

daria said...

Always nok num 2 n 3.. Ndak alah alah

blu4sky said...

everytime nak period sure nak minum vanilla coke which falls under no 2 and 3..depressed and anxious...laa patutlah moody memanjang...hahhaha..

Liasari said...

hi,
i'm a silent reader. menarik nih. can copy for my reference tak?
was craving for rendang last week but dont remember feeling angry... was i? angry tp pendam kot which brings me to crave for cakes and kaya - i am depressed coz tak dapat luahkan kemarahan?

- liasari

Adi Solikin said...

kalau craving benda pedas, apakah tandanya itu ya ahlil nujum?

DeLancrettLurpak said...

Daria,

Sik kmk tauk ktk suka benda sugary koh.. kmk tok suka nak masin2.. karipap kaa, murtabak kaa, nyumss!!!

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

hemm, dah lama saya tak period, so tak ingat mcmana rasanya, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Liasari,

sila la copy tapi taktau original sourcenya.. anyway, kamu suka rendang?hemm.. setakat ni saya belum pernah craving nak makan rendang, maybe sebab masa raya pun tak hidang rendang kot

DeLancrettLurpak said...

Adi,

Kalau craving makanan pedas, kau sebenarnya adalah gorgeous, hahaha, tetiba kannn?

fika79 said...

Wa..aku mmg salu teringin gula..memang sah depression..hahhaha

suhana azlin said...

kita pun si gigi manis, tp xde lak rasa depressed ke apa...depressed kalau x dpt ada la hihi..

eh rasanya org yg xde cravings tu lagi la tandanya depressed/stressed/lonely dan sebagainya kan? kan? ;P

DeLancrettLurpak said...

Fika79,

Hehe, jgn la lepas abis belajar ko still craving gula, kang terlampau depressed pulak, heheh

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Pelik gak kalau orang tak pernah craving, hebat sungguh nafsu makan dia, kahkahkah..

Ayu said...

Sebelum ni aku suka sgt nak makan nasik & lauk berkali2 - aku crave makanan sepinggan lengkap 24 jam. Tapi sekarang dah berubah. Sejak minggu lepas asyik la nak makan dessert. Skang tgh meleleh ailio sebb tertengok gambar lemon merengue pie dlm cosmopolitan! hantuuuu

makcikkantin said...

Eh, makcik idam pasta lah...hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

May I guess, sejak dah kawin la ko tak crave filling food? kahkahkah..

Ok lagi la craving dessert aje daripada craving anything and everything, bahayaaa noks!

DeLancrettLurpak said...

Makcikkantin,

Ehem, makcik kan dah banyak experienced, dah boring craving nasik, craving pasta la pulak, baru la meriah rumah tangga, awwww! Tak gitu makcik?

Related Posts with Thumbnails