Monday, 21 May 2012

Weekend Saya, Weekend Kamu?


Another weekends yg best.
Dapat buat kerja.
Dapat masak (masak kew? hehe) dan bake yg pentingnya.
Dapat makan dan berborak bersama yang rapat2.
Dapat lompat-lompat, chelsea menang, ahak ahak.
(Kau bayangkan seorang wanita yang beratnya "46kg" lompat2, comelkan? wakaka!) 
Dapat spend masa bungkus barang lagi.

Lamb chops tanpa green veggies, sebab dalam fridge dah takde tumbuhan hijau.
(Masa ni lorry Asda tak sampai lagi, hehe)

Lunch malas kami pada hari sabtu dan ahad. It's turkey salami sandwiches and grilled chicken sandwiches.

Lamb begedil yang dimakan bersama soto. Kuah soto disediakan oleh jiran dan saya sediakan nasik impit.

Homemade peanut butter cupcakes (first two rows) and lemon cupcakes.
(Kotak cupcakes dah berkodi saya beli nak bawak balik Malaysia.
Macam lah kau sempat nak baking segala bila dah jejak bumi Malaysia kannnn, hehe.)

Mari berharap weekends depan lagi syok, hehe.
Nak syok je kannnn? 
Photobucket

8 comments:

Fazira said...

weekend saya tak best.. :(
pegi saja Bicester village.. tapi 1 hapak barang pun tak bawak balik.. huhu

linda said...

Kamu buat saya mengira-gira beza berat kamu dgn saya sampe ke dlm lif. Siap gune jari sbgi sempoa. *nangis*

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Kenapa? Kenapa? Kenapa tak shopping?
Pelik gile weiiii

DeLancrettLurpak said...

Linda,

Baca betol2 entry ni.. "46kg" tu, hahahahahha

Mamma Olyn ♥ said...

perghh lamb chop lagiiii.... jeles la, awat la i ni xpenah kesempatan nak wat lamb chop..isk, pepun mmg best la weekend sejak menjak ni, kitorg asyik bejln je, mybe sbb cuaca elok & siang da pjg kan..hehe

Fazira said...

ada cerita disebalikkknyaaaa
saya sedihhh..sedihhh..
sedihhhhhhhhhhh sangat-sangatt..
minggu nie kak ayu datang yerk?.
fazira mungkin tak dapat join.. banyak kerja... huhu...tapi nak gosip...hahahah

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Syioknya berjalan, kami tgh banyak kerja, nak berjalan pun serba salah, sobs...

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Alah, Ayu kata nak dtg sehari je.. join lah, semalam je tak dpt buat kerja.. rugiiiiii tahuuuu

Related Posts with Thumbnails