Monday, 7 May 2012

Tiada Lagi Bau Ketiak


Eh. Saya bukan nak cerita ketiak sapa2, tak kuasa tahu. Saya nak cerita pasal lamb donner ni. Saya dah lama tak makan kebab or donner. Last time saya makan saya beli ntah kat mana, kebab tu bau ketiak ok! Gila busuk, putus selera ok! Rasa nak spray je Rexona dkt kebab tu.

Since ramai ckp Diamond Kebab dkt area Univ of Bristol tu sedap, saya and TBag pi la try. Rasanya sgt segar dari ladang and nyumss! So sekarang saya dah tahu, kalau malas masak and teringin hendak berkebab plus T-Bag ada meeting dkt school dia, bolehla order je TBag belikan kebab, hahahahhahahahaah *gelak evil*.

Tapi saya lagi suka kot kebab malaysia, but yg dlm pita bread la. Argh, rindu pasar malam!

6 comments:

Tijah said...

woiiii kebab bau ketiak? kahkahkah

aku baru balik dr pasar malam dengan pita kebab masih dlm bungkusan tiba2 terbaca ini. arghhhhh. patut aku makan dulu tadi baca lambat2 sket..

Ribbon Clown said...

spray ng rexona..kah kah kah..gelak guling aku

Daddy Ziyyad said...

Biar betik kebab bau ketiak? wakakakaka

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Ni sebenarnya mmg pakatan untuk menjatuhkan nafsu makan kebab Kak Tijah, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

Ribbon Clown @ Pe'jah,

Kehkehkeh, mmg masa nak makan tu, aku terbayang Rexona ko tahu, isk!

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,

Mmg true story tau, tapi saya rasa tu bau ketiak kambing, sebab ketiak manusia tak bau mcm gitu, hamis semacammm!

Related Posts with Thumbnails