Saturday, 26 May 2012

Student yang Emotional

Bila dah emotional  kan, kau nak maki sapa?
Dah mmg kerja sendiri dan kalau nak cerca sangat, cercalah diri sendiri...




Lepas cerca mencerca, makan lah maggi utk kekal sehat dan kuat.
Makan pulak atas meja dengan wayar berselirat sana sini, emotional sangat tauuuu...


Korang kalau emotional makan apa?
Kalau dapat budu ni lagi mantappp...
Korang tau, masa saya form 5, bila saya lapar, saya akan makan mee hun PAMA bersama budu dan cili api yg saya petik dari belakang rumah warden Ustazah Maimon.
Maafla Ustazah, saya lapauuuu.

Photobucket

7 comments:

book seller said...

kalau saya- secret recipe-chocolate indulgence- baskin robbins-world class chocolate- starbucks- signature hot chocolate/ banana chocolate muffin- kenny rogers-banana muffin..(portion-wajib yang extra..)

nah!..nafsu kan?..cap gajah kau!..hehe.. :D

pernah, satu ketika tu rasa sangat emo, mula2 beli kfc-dinner plate kau, lepas keluar kfc-pegi mcd-beli double cheese burger besar punya satu set-then, balik mcd singgah secret recipe- yang semua restoran tu, tiga minit saja dari rumah kalau pergi dengan motor...hebat kan?..haha

ok. sekarang dah bijak sikit(konon la) kalau rasa emo-keluar rumah tak bawak duit banyak-10 ringgit je bawak-untuk beli tiket wayang..haha

DeLancrettLurpak said...

Bookseller,


Tahniah, anda pandai mengawal emosi dengan makan.. tapi agak high maintenance gitu, takpe, demi tekak turutkan saja, hehehe

liemaopurut a.k.a ana said...

berani ko jahhhhhh....makan megi di celah2 wayar tu. tak pepasal keras kejung lak rambut tu kihkihkih.. erm sedap la megi tu.

eh!! sama la. feveret tu mihun pama tu. kadang2 sekali masak sampai 2 bungkus opppppsss hehehe. tp sedap ker makan mihun tu ngan budu? ngan cili biasa la... ooooo lapau. nak makan megi jugak la....

book seller said...

Haha...kan??..kita turutkan saja la kehendak tekak ni...tapi tu semua berahi yang membunuh..sekarang dah 'insaf' sikit.. bila emo, tidur terus, kalau rasa nak makan sangat, makan maggi, taruk cili api banyak2 dalam sebungkus maggi, sure pedas kan?.. so, takleh la nak makan benda lain dah..haha..

Sis, cepat update!.. hehe...

DeLancrettLurpak said...

Liemaopurut,

Huiii, tekak remaja apa yg tak sedap jah oiii.. aku pernah makan biskut kering dengan sos tomato, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Book seller,

kalau makan maggi, telur dilupa jangan. Pernah try makan maggi curry dengan telur goreng letak kicap? sedap hoiiiii, hahahaha

NadiahKhair said...

mee hoon pama tuh terbaik yo!!!

meleleh2 aihidong ko makan tu panas2.

ape? msg? lagi byk lagi afdhol nak hilangkan stress.

Related Posts with Thumbnails