Sunday, 13 May 2012

Mother's Day 2003

Apakah motif gambar ini? Nak ambik gambar plug kah? Or gambar frame yg ada gambor nikah ku ittewww?

Mother's Day. Asal jumpa je event ni, mesti saya tersenyum simpul sendiri. 11may2003, mother's day. Tarikh "berkawan dgn secara serius" dgn T-Bag. Awww! Declare dkt mana? Cer teka, cer teka. Macam part seth tan ajak si nora elena kawin. Dkt tempat tepi pantai uols, awwww! Tapi mine was dkt Air Papan, Mersing.

Dah nama pompuan kan? Semua tarikh dia ingat, haha. Tapi takde le kena celebrate semua event kan? Kalau lelaki, haraaammmmm! Korang lak?

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

10 comments:

Mak Piah said...

Sempena hari ibu ni, mungkin TBag akan menyanyikan lagu Lelaki Ini..

Nashays said...

Mengcomel nye TB ajak kawin...

Eppy mothers day noks

suhana azlin said...

men men men men men men... (lagu 2 and a half men)

skang xde makna nak sambut2 bg present ke apa..kalau nak pi beli sendiri ;P

DeLancrettLurpak said...

MakPiah.

Kahkahkah! Jangan harap dia nak nyanyi.. hehe

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Secomel aku dahulu, sekarangg rupa aku ni terlebih comel, kahkah

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Kann? Sobs... takpelah, janji hati happy hidup bersama, ewaahhh!

Mamma Olyn ♥ said...

happy mothers day DLL.. lawaaa la org dlm frame ituee..hihi, suweet!

Kazaztan Team said...

untung ye ingt...saya tak ingat...

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Alah, semua pengantin pun lawa, tapi sebab Mamma Olyn dah puji, terima kasih ye, hehehehhehe

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

Heheh, Saya kalau bab nombor and tarikh, Insya-ALLAH saya ingat, hehe

Related Posts with Thumbnails