Tuesday, 22 May 2012

Dah Nak Masuk Kerja ke Uols?

Tu diahhhhh...
Koleksi kasut kerja uols..
Alahh, bukannya Louboutin ke Prada ke jadah.
Kalau korang nak tgk kasut cantek dan kasut jenis kalau terpijak lopak air ko maki lopak air tu, korang  pegi blog si Izuan (mmg nama sebenar dia)

Clarks je uols, yang mana tgh sale tu, rembat saje lahh...
Nak beli Nine West tapi asik la jumpa yang ada pig skin lining, hergghhh.


Kata dah nak masuk kerja uols.
Kena la timbulkan feeling kerja tu.
Hehehe.

Photobucket

25 comments:

JieJ said...

Selamat masuk kerja Mim!!!hehe..suka semua kasut tu mim. cantikkkk..

ANR said...

waaaaaaahhhhhhhhhhhh Clarks Sale? best nya... *jeles*

Chik Att said...

CA pakai kasut BATA jaaa....

DrSinga said...

ynag depan..
belah kanan tu cantiknya!!

Messy Mummy said...

clarks jer? hello... kat msia nangis tau nak beli clarks.. mahal la jugak wpun tak pkai prada segala bagai...
lagipun clarks selesa... tuk lutut yg tak sihat elok sgtlah..

selamat menanam feeling nak kerja yer..

PUTUBAMBU said...

kita suka kasut yg depan belah kiri tu.. cantik!

selamat nak bekerja ye! hehehe..

*kita pun rajin masuk blog izuan jugak

NenetPenne (NP) said...

clarks kat mesia mahal laa jugak... ada RM300 gituh... bolehlah untuk kita yang tak berapa nak ado ni... kang kalau beli prada terus rebah...ha ha ha...

i love clarks..kalau kat sana, senang3 je beli sebab rega pun 24 pound jer..19 pound je so tak terasalah sangat.. tapi bila balik msia, haaa kau...

Fazira said...

seriouselyyyyyyyyyyy????
which clarkssss???
adoiiiiii...

Nurrul Mohamad said...

tp selesaaa youu! best ehhh. ya dah cukup pusin seminggu, sehari sepasang ya. beli k raon ujung minggu gik. ne tauk extra day perlu ke faculty. ahaha

book seller said...

kalau kat penang, orang kaya je pakai clark-orang kaya cina... :)

cool video!... :)

DeLancrettLurpak said...

Jiej,

Ada lagi 6 bulan sebenornye sebelum masuk opis, hehehe

DeLancrettLurpak said...

ANR,

Kalau rajin cari, mmg jumpa yg murah2, even masa takde sale pun, hehee

DeLancrettLurpak said...

Chik Att,

Kalau Chik Att pegi Amsterdam, mesti org kagum dgn Chik Att, sebab Bata dkt sana mahal tauuuuu...

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga,

Yang belah kana tu wedges, saya pun suka yg itu, hehe

DeLancrettLurpak said...

MessyMummy,

Sebenarnya saya tak berkenan kasut Clarks dkt Malaysia, susah nak dpt yg sesuai dgn jiwa muda gitu, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Yg akak suka tu adalah the latest collection yg saya beli dgn harga RM75 sahaja, hehehe

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

tahukah anda, saya pernah beli kasut Clarks di UK ni dengan harga GBP1 = RM5 sahaja, hehehhe

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Ni collection akak lahh, dah lama dah collect, asal jumpa yg murah dan berkenan je, terus beli, takkan lah nak beli one go , hehhe

DeLancrettLurpak said...

O'on,

Nok kasut2 jalan pun udah kumpul, tapi sik pat la show off sitok, ehehhe

DeLancrettLurpak said...

Bookseller,

pasaipa la mahal gila kan kasut clarks kat malaysia kan? isk!

Izuan Kunang-Kunang said...

Sapa tak sayang kasut akak oi!! Walaupun dibeli kat TK Maxx, tetap dijaga bagai menatang minyak yg penuh!

NenetPenne (NP) said...

haaahhh GBP1?? tidakkkk !!!!!.
yang i beli murah tu pun masa pi bicester village... now i know tak berapa nak murah... ha ha ha..

oooh ni tak boleh jadi ni..ha ha ha..

DeLancrettLurpak said...

Izuan,

Er, mcmana ko dpt kasut2 branded dkt TkMaxx eh? Daku pergi, paling hebat pun ada Nine West, yawnnn!!

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne,

I rasa kalau u pegi Clark's Village Outlet, Somerset lagi u akan menggila. Clark's shop dkt Clark's Village tu kalau tak silap the biggest Clark's outlet dkt UK and ada banyak brand lain mcm Timberland, Nike, Adidas, United Color of Benetton and etc. Heheh.

NenetPenne (NP) said...

ok noted for my next visit to london...

Related Posts with Thumbnails