Friday, 25 May 2012

Big BoysToys with Gambar Curi

Kannn? Menyerongeh sorang2 baca title entry ni ye?
Kamu ingat saya nak letak gambau yg ala-ala Adult Toys ke?
Sorry, mak tak kuasa, sila google sendiri, kehkehkeh.

Masuk bilik sebelah a.k.a bekas bilik study saya a.k.a bilik tetamu  a.k.a bilik bakal lambakan barang2 yg akan diship.
Elok je deme ni posing.


Tuan punya nya taktau saya ambik gambar toys dia, hehe.


Saya punya mainan hanyalah pots and pans.
Sedih tak korang?
Saya tak sedih pun, hahahha.


Anyway, korang punya toys apa?
DSLR?
Sand bags? (tok toys ktk nak on? good good)


Photobucket

10 comments:

PUTUBAMBU said...

toys?
hmm...byk toys anak2 jek..
kita more tu buku2...

tapi dah besor2 ni..(dan dari kecik dulu)..kita mmg tak berenggang daripada bantal busuk kita tu! hehehe...

itulah toys kita..

bujal X said...

yang tranformers tu kalau masih ada kotak simpan la ..dalam sepuluh tahun lagi harga dia jadi berganda tau~~saya jual saya punya dulu dekat rm1000~~he~~

Nurrul Mohamad said...

ya betol... itu lah toy amek :D optimus prime wandi ya tgh belajar split kah ahaha

Kazaztan Team said...

kamera cap ayam aje...

sarukman said...

banyak nye duit laki you, I main batu seremban jer.

DeLancrettLurpak said...

Kak Putu,

Adakah sebab kita2 ni takda toys lalu dikatakan tidah adventurous, ha mcmana tu kak Putu

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

Kalau tak silap, masa beli tu pun dah lebih dari RM500 kot, rasanya ada kotak kot, ntah.. kot la boleh bertukar menjadi harga sebuah kereta, lagi la bagus, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Oon,

Aok, optimus wandi ya gago bergymanstic, macam2 jak posing nya, hahahah

DeLancrettLurpak said...

Kazazta,

Okla tu kot, at least ada something, hehe

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,

Laki I mmg banyak duit, tu la I tunggu laki belikan I Chanel Flap satu, hehehe

Related Posts with Thumbnails