Monday, 14 May 2012

Best Weekends Ever!






No, we were not in Greece or Prague. We were at home, yet it's still the best weekends ever. Ada small gathering to bid our farewell to one of the students yg dah nak balik. My jiran and I prepared lamb chops,lamb ribs and homemade beef burger and two types of pasta dish, nyumsss! I also made a new york cheesecake for the gathering.That was our Saturday. On Sunday, we spent our time packing our things, maklumlah kami pun tak lama lagi nak balik for good. Food+ Good friends + Home = Awesome weekends ;)

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

7 comments:

Nor Azlina Yusof said...

Adakah toys yayen masuk kontena gak ka?hihihihi

Ribbon Clown said...

Lamb Chopppp!!! ko saje je kan..

mim, nak email ko please... :)

Mamma Olyn ♥ said...

waaaa.. besaqqqnya lamb chop, nyummm2! bestnya da packing2 ye:))

DeLancrettLurpak said...

Azlina,

A'ahh, rasanya toys Yaya lagi banyak dari barang mak pak dia, hehhe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah @ Ribbon Clown,

hahaha, ko tahu la aku, obses dgn kambing hahahahaha..

my email hamimahujir@gmail.com

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Sebenarnya hati ini masih tak mau pulang ke Malaya, tapi apa nak buat, sudah dipanggil utk berbakti kepada negara, sobs sobs

Ribbon Clown said...

thanks mimah.. kank aku email :p

Related Posts with Thumbnails