Sunday, 20 May 2012

Abe Drogba uols!

Perhhh! Sakit jantung tgk match tadi.
Rasa nak belasah Ribery, Muller and Kalou, eeeee.
Amacam Abg Arjuna Robben, tok se pindah Chelsea balik kewww? Kehkehkeh.


Dah menang oi.
Bila nak buat trip pi Stamford Bridge lagi ni, nak tgk the Champions League Cup.
Panggg!!! *bunyi tamparan*
Sedar-sedarlah kerja menimbun
T_____T


Photobucket

6 comments:

Messy Mummy said...

Hahaha.. pang diri sendiri kah.. apa kata seiapkan kerja bertimbun itu dan nanti pegi jer..

mm pejam celik pejam celik tgk game pg2 buta.. last2 terlepas habis.. hahaha

Daddy Ziyyad said...

abe drogba memang kuda tua terhebakk! ahahahaha

jelesnyaaaaa...dekat aja nak gi S.Bridge tuh!

DeLancrettLurpak said...

Messy Mummy,

kalau nak tunggu siap kerja, bulan 8 pun tak tentu abis, hehehe

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad

Dah boring sebenarnya pegi area sana tu, tapi kalau nak tgk match saya on je, duit jek la takda,tiket mahaiii, hanya mampu tgk youth cup jeww

JieJ said...

Mim..saya berhajat nak je s.bridge tu..nak tgok chelsea main..hehe..

DeLancrettLurpak said...

Jiej,

Ticket sangat mahal tauu.. match biasa2 je dah RM200++.. Tu belom kalau semi final ke hapa.. masa final game yg lawan Bayern Munich ni, ada ticket dijual sampai RM7500++, nangisss!!!

Related Posts with Thumbnails