Thursday, 26 April 2012

Tumpang Glamour


Jumpa kedai ni dkt Tower of London. Macam-macam kan? Feeling-feeling funny la agaknya tokei kedai ni. Agaknya dia nak suruh ingat kedai dia kot. Tapi kalau hidang kopi sedap or tak sedap pun akan org ingat. Sebenonye disaat ini, I want my latte! Tapi disebabkan masalah logistic dan cobaan menurunkan berat bdn sekilo-2, tak leh la minum latte. Oh, roasted hazelnut latte, nyummmss! Tapi calorie sgt tinggi mehh, huwaarrghh!

4 comments:

lemongrass said...

When hubby and I were trying to lose weight last year, we cherished our daily morning hazelnut latte. Memang tak pernah tinggal.
Kalau takde that coffee pagi2, my engines tak boleh jalan weh, hehehe.
But we used skinny milk, sugar substitute, anda small hazelnut flavorings. All in all, tak banyak lah the calories.
Maybe you kena forego other things lah to enjoy yr daily latte :-).

DeLancrettLurpak said...

Kak LG,

I think for the mean time, kena lupakan carbs kot.. sebab everytime makan nasik, confirm rasa perut daku bloated and of course ballooning..

saya tak pandai buat latte, huwaaa!!!

daria said...

hahah. star mugs indah lok. marek mk melimpas starbucks di sitok mim. kakya lampu a n r nya angus. alu jd St bucks. saint bucks coffee :D

DeLancrettLurpak said...

Daria @ Oon,

Haha, munnya merik mocha frappe free nang Saint menar lah ya, hahaha

Related Posts with Thumbnails