Wednesday, 4 April 2012

Sila Ban Lagu Ni Pulak

Lagu yg kena ban tu mcm ajak budak2 lari dari rumah kan? Tapi Malique kata (ewah, mcm Malique tu kawan kau je kann?) lagu tu maksudnya lain.

Lagu Lazy Song by Bruno (bukan Bruno Bruno, if you get what I mean, kehkehkeh) ni pun bahaya.
Tengok lyric dia.



Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything


I'm gonna kick my feet up then stare at the fan
Turn the TV on, throw my hand in my pants
Nobody's gon' tell me I can't


I'll be lounging on the couch just chilling in my Snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
'Cause in my castle I'm the freaking man


Oh yes, I said it, I said it
I said it 'cause I can


Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all, nothing at all

Tomorrow I'll wake up, do some P90X
Find a really nice girl, have some really nice sex
And she's gonna scream out
This is great
(Oh my god, this is great)


Yeah, I might mess around
And get my college degree
I bet my old man will be so proud of me
But sorry pops, you'll just have to wait


Oh yes, I said it, I said it
I said it 'cause I can


Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything


No, I ain't gonna comb my hair
'Cause I ain't going anywhere
No, no, no, no, no, no, no, no, no


I'll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah


Oh, today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything


Nothing at all
Nothing at all
Nothing at all





Bahaya oi!
Habis semua budak tak nak gi sekolah nanti.
Asik nak tgk MTV aje pastu pakai birthday suit dok depan TV, aaaa scary!
Bukan setakat budak, mak bapak budak kalau berjangkit perangai malas ni, sangatlah bahaya.
Hancurlah ekonomi negara.
Eh biasa lah, ckp yg besar-besar je, pasal negara je, masalah rumah sendiri tak payah pedulik.
#sarcasm


Asik la ban lagu  ni, ban lagu tu, kann, tapi aku rasa lagi baik ban semua reality tv.
Bagi harapan palsu, sepalsu bulu mata Kak Melah je uols!
As if sangkut SPM, reality TV kan ada....

Photobucket

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

apa boleh buat..Pak Rais & kementeriannya fail Bahasa Inggeris kot...melambak jugak lagu yang hari2 pasang kat Hitz FM/Miz FM yg lagi parah dari lagu malique tu....

Eh, malique tu senior saya setahun tauuuu masa sekolah dulu..ahahaha

Konot said...

omg so true! aku pun tak pernah tgk btul2 lyrics lagu ni...

hah elok ban je semua! dok rumah diam2 tak yah ada radio / tv.

Nashays said...

Nok, dgr lagu omputeh lirik merepek2 baru laa rs urban...

Pssttttt...ko tak rs nak jadik jiran bruno mars ke...

bujal X said...

diorang tak pernah dengar lagu BEP my hump kot~~keh keh~~

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,

Malique tu bukan study dkt MRSM Tepeng ke?

Kann? Berlambak lagu omputih lyric mmg fail big time punye, tapi relax je masuk radio, pelik!

DeLancrettLurpak said...

Konot,

Benda2 mcm gini open to interpretation, susah la kalau semua nak ban kan, hish!

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Aku tak minat bruno mars la...

Aku sekarang layan lagu kak melah, hahahahah

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

Itulah, lagu my hump tu lagi harus kena ban, hahahahha

Faerie_Princess said...

salam.. tunmpang lalu..
try ler dgr lagu birthday cake dr rihanna feat chris brown.. tu lg ganazzz.. tiap2 hr je lagu tu kat radio flyfm.
lagu malique tu mmg mcm lagu lari dr rumah.. tp mcm masa rapping tu ala2 nada sinis pun ada.. my interpration.. kalau nk lari dr rumah, berani ker nk hidup susah kalau dh biasa hidup mak bapak tanggung.. apa nk suma bg.. bila ikut boifren.. rumah pn x tentu ada, mkn minum pn x tentu mcm masa tinggal dgn famili.. lain org lain interpration kot :)

Mamma Olyn ♥ said...

hahaha..depa xreti dengaq lagu omputih kot, ada lagu mlayu ala2 gitu truih band.. hehe, band lagu omputih tu dulu..huish

Related Posts with Thumbnails