Monday, 2 April 2012

Moist Chocolate Cake ala Resepi Rahsia



Ada la org Birm tu tak berapa nak sehat, dia mengidam nak kek coklat. Saya buatkan la tapi kena delivery la kan, Ayu, sila ambik kek ini dkt Fazira. Saya main belasah aje buat cake ni, main campur je 2-3 resepi coklat cake yg saya ada. Tapi seriously saya rasa sedap la di tekak saya and obviously akan buat lagi.Next time saya buat, akan ada improvement sebab dah tahu do's and don't's utk kek ni. Dapat juga Fazira and mak Fazira merasa, bagi dkt Ayu+Ali sikit and keluarga jiran saya yg dah cuti-cuti Europe pun dpt rasa. Tinggal lagi satu slice dkt dapur, jap g makan lah, nyumsss!

12 comments:

CikLilyPutih said...

nak resipi leh? nampak cam sedap je

DeLancrettLurpak said...

CLP,

Nanti kali ke-2 saya buat, saya tepek recipe sini yee

cahya indah said...

macam choc indulgence ke kak Mim?

Mamma Olyn ♥ said...

superbb, cayalah DLL, eh nnti nak tgk juga recipe ya:), adoi mendung2 cenggini terliur lak tgk kek coklat ni..hmm

Kazaztan Team said...

Layer tu dgn cheese kah...

DeLancrettLurpak said...

Cahya Indah,

Akak tak ingat, choc indulgence ada layer eh dalam dia? heheh

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Alah, segan la saya nak tunjuk recipe dgn tokey kek Sheffield ni, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

Taklah, sebab yg mintak kek coklat ni tak suke cheese, so saya just guna double cream and coklat aje utk layer tu

-gedek! said...

magis!

kenapa belom potong ada 2 line putih, bila dah potong jadi 3 line putih pulak!

DeLancrettLurpak said...

Uncle Gedek,

Hahaha!
Secret Recipe pun tak leh celen lahhhh.. hahahaha

JieJ said...

Mim...cepat2 buat lagi, nak receipe nya..hehehe..

DeLancrettLurpak said...

Jiej,

Hehe, nanti eh, kena ada pemintaan yg tinggi, baru leh buat, kang kek tu tergolek je atas meja, takde org makan, hehe

Related Posts with Thumbnails