Wednesday, 25 April 2012

Lunch Gaya Super Model



Kann? Tak alang2 weyy, cita2 tinggi melangit. Kalau setakat model The Sun page three tu tak main lah, we can do better than that, ewahhh. Supermodel makan celery or carrot utk lunch, tapi mcm kesian kann, so kasik cicah la sikit dgn smoked salmon, hehe, hidup mesti creative bai. Tapi seriously sodapppp! Kalau korang terlampau semangat nak jadik super model, kunyah la daun mengkudu atau pegaga masa lunch, confirm sehat luar dan dlm, isk, tak sanggup lew.

12 comments:

bujal X said...

lol~~

salmon tu~~takde masalah? (tara masala ta)

Adi Solikin said...

timbang tunjuk 157kg baru kau tau erti penyesalan kannn... terus lunch celery haha.

Mak Piah said...

DLL:

fuhhhhh!

JieJ said...

wah..lunch ala2 super model ni..heheh..mim, kalau i memang tak kenyang wei..tangki saiz besar!!heheh

Messy Mummy said...

Lunch ala supermodel? Tak mau. perutku tak mampu bertahan tanpa nasi sepinggan besau. hahaha..

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

A'ah la, baru perasan la, hahaha, tajam mata kamu

anyway, taramasalata tu is a thick, creamy Greek dip made from olive oil, fish roe, breadcrumbs and seasonings. Diorg makan dgn roti sebenaunye, hehe

DeLancrettLurpak said...

Adi,

Kannn? Padanlah muka kuuu, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Tabahkan la hatikuuuu...


dlm hati, kalau dpt pekena laksa sarawak pun sodap nihhh

DeLancrettLurpak said...

Jiej,

Sebenonye kenyang tauuuu..

DeLancrettLurpak said...

Messy Mummy,

Tu pasal kalau saya balik Malaysia confirm saya ballooning, sebab godaan nasik tu banyak sgt masa lunch, hehehe

Ayu said...

Weiii taramasalata tu, ada je dlm peti es aku skang. Dgn hummus sekali sbb tgh promo kt tesco express, 2 dip 1.50pound. Keh3x..

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

chaiitt! hari tu aku beli satu ni GBP2 kot, cissss!!! weh, dkt dlm kotak tu ada recipe pasta guna salmon tu weh, aku tak leh nak coba la kann, hehhe

Related Posts with Thumbnails