Thursday, 5 April 2012

Iras

Setelah berbulan (rasanyalah) saya tak buat kerja sambil mendengar lagu, akhirnya saya buka juga youtube. 
Sekali terperasan muka mamat ni 

Sean Paul

ada iras dengan mamat ni lahhh..
Alah, mat haron tu laaa..

Betoi dak?
Ke semua org dah notice? Aku sorang je yg bagaikan puteri katak (tak mo kalah ok, at least puteri) di bawah tempurung?


Elok le sekali sekala melayan youtube kan, menengok muka manusia, daripada asik dok mengadap menatang ni...
 haru gak otak weyyyy!


Dan lagu ni ditujukan kepada yang tersayang
(Sean Paul-She Doesn't Mind)
Chanel ke Gucci ke, I tak kisah, wakakakak!



Photobucket

6 comments:

somuffins said...

DLL
I thot I sorang jer puteri katak, tak ehh? Orang dah beratus kali pegi Pavillion, I lum jejak kesana walau sekali pun :-)

I think anak pak Ajis lbh vavavoom.

daria said...

yah mun phd ktk dpt detect persamaan muka mesti nya stuju tek

Ayu said...

Memang ada iras, tapi 1 version chubby, 1 lagi pipih sikit. Hehe

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

herannya kan, masa dia berlakon dgn singapore dulu, masa I suka tgk channel Suria, takde le pulak mamat ni hensem, tetiba pulak, apa ek rahsianya CikSom, tempe kah? Kehkehkeh

Alah, Pavillion tu takda apa sgt la CikSom, makan pun mahal, hehe

DeLancrettLurpak said...

Daria @Oon,

Nasib bait sik polah Face Recognition, ada thesis kmk penuh muka Aaron, kehkehkeh

*kmk polah Facial expression recognition

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Yang mana satu ko suka nox? Ke ko suka Remy?

Related Posts with Thumbnails