Friday, 27 April 2012

Hitam Itu Menawan


Beyonce named PEOPLE's  2012 Worlds Most Beautiful Woman

The first time in 9 years a black woman wins this title.
Takde le penting beno awards ni, tapi ok gak la, kasik bukak mata orang yg desperate nak jadik putih.
Hitam itu menawan Perilly's wey sebenonye.
Sebenarnya saya cukup menyampah iklan tv dkt Malaysia, asik-asik krim pemutihan muka.
Biarlah kulit warna apa pun kan.
Kalau dah kejadian kau dah mmg hitam, terima jek la, takyah la tepek krim berbagai2.
Yang pentingnya, kulit jangan berkerak..
Berkerak dan hitam itu satu benda berbeza tahu.


Sekian, yang benar, salma hayek-to-be, wakakaka!
Photobucket

8 comments:

Noir HA said...

Pakcik lagi tak suka hati berkerak ... kulit biar hitam tapi manis :}

sarukman said...

beyonce? doooh, mun maok juak pilih jenis black mixed, pilihlah rashida jones, lagik lawa, alicia keys kah. bagus i yg jadi panel hakim

lemongrass said...

hehehe...
I pun kulit hitam ala2 Beyonce jugak. Tapi tang chest and bottom tu memang tak boleh ikut Beyonce lah :-D.
Nasib baik lah I'm comfy with my skin colour so tak payahlah I spent ratus2an ringgit/dollars nak beli krim pemutih ni.

Mak Piah said...

I am putih berkerak...macam marble cake..cemnih oooh???

DeLancrettLurpak said...

Pakcik Noir,

Kalau hati berkerak tu mmg payah, susah nak baik tuhh

DeLancrettLurpak said...

Sarukman,

Fuhh, nasib bait ktk bukan one of the panel, mun sik mesti nok with big bum ajak yg kacak , kehehkeh

DeLancrettLurpak said...

Kak LG,

Tu la, Saya pun jenis tak kesah asalkan kulit rata dan pimples-free.. baik la saya spend duit pegi makan-makan, haha

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

ya lah disuka org, kek marble.. ya lah sebab ktk banyak secret admirer, hehehe

Related Posts with Thumbnails