Friday, 20 April 2012

Harrods Food Hall



The proof of the pudding is in the eating. By a small sample we may judge of the whole piece - Miguel De Cervantes Saavedra.

Hence the pic la gitu kannn. Lama dah saya carik napoleon pastry ni, sedap la yg dari Harrods ni. Chocolate walnut brownie tu T-Bag punye, mmg la sedap, ish ish ish. Yg strawberry tu Yaya punye. 
Sbb dah kenyang makan dkt Neds Noodle Bar tu, saya beli Nicoise Salad with Salmon fillet dkt Harrods Food Hall for dinner. Nyumssss! Tapi sebenonye seafood bar and rotisserrie tu lagi menggoda la baunya, hehe.



Sambil2 jalan ke food hall tu, jeling2 gak la Chloe kann, ehem ehem.

2 comments:

Messy Mummy said...

hayyoo.. sedapnya tgk pastry tu.. sabar jer lah..

DeLancrettLurpak said...

Messy Mummy,

Memang sedap menjilat fork tahuuuu, heheheh

Related Posts with Thumbnails