Saturday, 7 April 2012

Dah Terasa Dkt Tekak


2-3 hari lepas saya mmg teringin nak makan red velvet cuppies, tapi mak busy uols, tak sempat nak baking bagai. So, semalam ajak Athirah, anak sedara jirann, and geng main card dinner dkt rumah, saya dgn rajinnya pi buat RV cupcakes. The first time saya buat RV cupcakes, saya guna recipe RV cake, which turn out tak berapa menjadi. So this time saya guna recipe khas utk cupcakes and yeay, nyumsss! Tapi, tetaplah taknak berwarna merah, benci! Puan Suhana Azlin, dimanakah anda dpt red food colouring? Walaupun tak berapa merah, hilanglah teringin saya tu.

4 comments:

Ayu said...

Rajinnya mem-baking nox... :)

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Ni namo eh "Sesekali ku rasa teringin".. Aku ni jarang teringin nak makan benda2 manis, biasanya aku baking sebab org yg request, so kira ajaib la aku buat utk tekak sendiri, hehehe

suhana azlin said...

hehe kalau tgh teringin mmg nak jam jam tu jgak kan?

kita mmg x pandang pewarna jenama2 supermarket ni, dr oetker pun kureng sbb selalu kechiwa..hampehs semua2 tu..nak best pakai jenama silver spoon, ada di pasaraya utama sainsbury's cewah!

http://www.sainsburys.co.uk/groceries/index.jsp?bmUID=1334089549916

DrSinga said...

kadang2 .. ada yang baaaanyak sgt kaleringnya.. sampai rasa macam obat...

Related Posts with Thumbnails