Monday, 23 April 2012

Banana Tree Canteen

Kalau pegi London, asik la nak mengadap yang ni kann?
Lamb chop Tinseltown with mashed potato and salad yg marvellous!

Tapi kali ni, kami makan benda lain pulak. Lagipun ahli rombongan dah kami bawak makan di Tinseltown, Birmingham sebelum tu. So, kami makan di Banana Tree Canteen, Bayswater. Ni dah kali kedua kami makan kat kedai ni, mmg nyums!

Saya taktau apa ahli rombongan order apa, tapi we both order spicy daging bakar and terung berlado with egg fried rice.

Terung berlado yg superb!
 Sebenarnya boleh je buat sendiri kat rumah, tapi disebabkan ingin merasa air tangan orang, terpaksa la order lauk ni, kehkehkeh.

Spicy daging bakar. 
Yang ni mmg sedap, vavava!


Walaupun tgk makanan mcm gini punya sedap, tapi sebenarnya saya teringin nak makan sotong celup tepung yg super sedap mcm dkt kedai makan seafood di Malaysia, huh. Takpe lagi few months kita balik Malaysia for good, makan la sampai pengsan ye tak? Hehehe.

Photobucket

6 comments:

daria said...

Fuu ada indah bau spicy dagin ya mcm lalu dbah idong mek. Harus masak dagin isok hahah

Mamma Olyn ♥ said...

sedapppppnyaaa daging bakaq! waa DLL gud luck, xlama da nak blk..best2

Ayu said...

Hehehhe sama pulaklah ter-promo Tinseltown pada ketika ini. Banana Tree Canteen ni aku xpernah pergi lagi. Bolehla try lepas ni. Tq for the info! :)

DeLancrettLurpak said...

Daria @ Oon,

Nyaman daging ya on, sik buh makan dgn nasik pun nyaman, ahhh, mahu lagiiii

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Mmg rasa nak balik, tapi hati saya masih di bumi Hengland ini, isk!

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Aku mmg addicted dah pada Tinseltown, heheh. Nasib baik takde Tinseltown dkt Bristol, kalau tidak, mmg parah laaa.. hahaha

Related Posts with Thumbnails