Tuesday, 6 March 2012

Why oh Why?

Dlm tube. Dari station Hyde Park to Heathrow West, naik Piccadilly line, ada 14 stations kena lalu.
Minah caucasian yg duduk di sebelah saya tu bergaya.
Based on the travelling bag, rasanya dia nak ke Heathrow Airport.
Rambutnya diikat kemas.
Handbag Gucci biru disling di bahu.
Pompuan ni mmg kemas.
Bajunya pun kena dgn gayanya.
(Ye la, kau pakai bag mahal kena la ada gaya+class, kang kena cop serikin or chow kit pulak!)
Matanya galak bereyeshadow biru.
Mascara pun tampak kemas.
Lipsticknya pink nude.
Hidungnya mancung mcm normal caucasian.
Tapi malang...


Tahi hidungya terkeluar.
Why oh whyyyyy?!
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

18 comments:

Mamma Olyn ♥ said...

wakakaka... out truih

Fazira said...

euwwwwwwwwww... disgusting...

Pn.Ibu said...

erkkkk aku tgh mkn bihun sambil bc entry ini....naisss :O

anakdara said...

ceh syok jk kmk imagine mpuan ya tek kali baca nak ujong ya..buweekkk...ceridak!

Konot said...

ohmaigawdddd!! sungguh tak cool!! hahhaha

Kazaztan Team said...

hahahahha...oooo tolong la...tak nak tgk...tak nak imagine...

Daddy Ziyyad said...

u should have sound her...hahaha..harus terus hilang imej dia serta merta!

geraugebang said...

Cehhhh...

Missnote said...

DLL,larat lak tengok org dok sebelah tu yerr.Hehe

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Memang fail abis tauuu, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

Kamu taktau berapa geli nye akak pada ketika ituuuu

DeLancrettLurpak said...

Pn.Ibu,

Maafkan saya kak, mesti akak budget masuk blog saya tgk gambau makanan, sekali cerita pasal taik hidung, kahkahkah

DeLancrettLurpak said...

Anakdara @ kak sue,

hehe, nak gelik aihhhh

DeLancrettLurpak said...

Konot,

Lepas tu aku terus focus pada handbag dia, tak sanggup aku nak tgk muka dia.. hahaha

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

Akak, walaupun dia caucasian, taik hidung dia sama je colour dgn kita, coklat, kahkahkah

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,

Saya takut dia terjun dari train aje, kahkahkah

DeLancrettLurpak said...

Kak Gerau,

Kesian kan kakkk? Penat bergaya, sekaliiiii... hahaha

DeLancrettLurpak said...

Miss Note,

Tak sengaja sebenonye, rezeki hari tu, hahaha

Related Posts with Thumbnails