Tuesday, 27 March 2012

Sushi Nite Datang Lagi




Huiii, pegi Birm hari tu puas kami shopping ikan uols! Asik2 shopping baju je kannn, shopping ikan sebenarnya banyak membantu memberi ketenangan jiwa dan perut. Hasilnya, kami berjaya buat sushi nite lagi. Bintang utama adalah salmon sashimi la kan. Supporting actor and actress adalah prawn and sweet potatoes tempura, beef teriyaki and salmon hand roll. Crews adalah japanese rice la kan. Agak2 kalau kat Malaysia nanti, rajinkah saya mensushikan diri di dapur sendiri? Ntahla, tapi mahal bebenor raja sushi tu, ishhhh!

5 comments:

CikLilyPutih said...

sedapnya sushi.. banyaknya salmon.. I like!

DeLancrettLurpak said...

CLP,

Heheh, mmg mantap! yg penting ongkosnya murah donggg!

Ayu said...

Aduhhhh, bila nak invite kami ber-sushi nite? Hehehehheeh.. :P

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Kalau dtg Bristol, meh le kite bersushi nite bersama2.. hehe

suhana azlin said...

bestnye...i adalah malas nak bersushi home made, pernah buat sekali tp nasi sushi tu cm kureng pastu maleh nak cuba lagi ;P

Related Posts with Thumbnails