Wednesday, 21 March 2012

Pakej Terbaik!

Ulcer dkt atas gusi kot belah belakang, aku tak nampak. Tapi tak mungkin wisdom gigi kat atas yg pulak sakit, ntah, deria sakit dah point to south, so agak sengal disitu, ergh!
Results experimentku gila, so aku pun dah naik gila.
Hingus meleleh-leleh, pakitam ketagih, pakitam kaki melaram, ok sambung aku dah lupa lirik.
Kepala berat.
Khamis ni meeting, niceeeeee!
Korang pikir saya nak promo pakej ipong ke? Tak kuasaaaaaa!
Bye nak tdo.
Nak bubur please.
K bye.
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

No comments:

Related Posts with Thumbnails