Thursday, 1 March 2012

Misteri Laaah Sangat : Hantu Susu

Ever wonder why we don't have hantu susu in UK?






How can you top with this? 
Even Hantu Susu pun kalah uols!







Eh salah gambo.
Ni namanya Abg Kekar.





Ha yg mcm ni.





Tak kuasa pulak aku nak letak gambor mereka yg bersize Dang, Double Dang, Ecstasy and Fake dkt sini.
Orang kat Malaysia kebanyakkannya bersize Airport, Barely-there and Can-do je. Tu pasal Hantu Susu naik lemakkkk!




Kalau ada hantu susu yg sesat ke UK, confirm tak leh carik makan.
Besar kot orang kat sini, bak kata Nashays dlm entry yang ini, bra pun buleh buat alternative utk helmet kot, kahkahkah.


Misteri Laaah Sangat : Pocong:
Misteri Laaah Sangat : Penanggal 

Photobucket

4 comments:

suhana azlin said...

td masuk la senza, teruja i sbb dari luar dah nampak £5/bra kau! wahhh...

sekali sume yg dang dang daa...yg eh eh barely there cam i xde pun you...kena amik yg 3 bra for £20...apakah?? lagi besar dari muka aku kut dang dang haha

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Eh nok, la senza banyak dah tutup ek kedai? aku pegi dkt London, Bristol, semua tutup. Aku dgr dkt Malaysia pun dah tutup, bankrupt eh?

Jeffri Zain said...

tapi kat bundle ada kot... mana tau ada size mat salleh.... haha

Jeffri Zain said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails