Saturday, 31 March 2012

Mee Udang Kuala Sepagi


Kuala Sepagi gitu kannn? Ye la korang makan mee udang Kuala Sepetang, kami pun nak gak, kehkeh. Ni kami beli, ada Malaysian di Bristol yg jual, £4 sebungkuih yg boleh dishare sebab banyak sngat tapi saya tak share pun, saya perabih sensorang, gila tamak, hahahahha. Sebenarnya ni first time saya makan mee udang, saya suka, lebih kurang mee bandung but without udang kering, nyumsss!


2 comments:

suhana azlin said...

hehe ni menu lunch semalam, tp pakai tumisan mee udang pek aje..sedap gilos kut...mkn lak dgn mee curly ala megi mee, feeling makan mee udang betul2 hor liow lor!

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

Wey, aku pun baru beli pek tumisan mee udang tu.. tak sabau nak cuba, hehehe

Related Posts with Thumbnails