Wednesday, 28 March 2012

Habit


Everybody has their own annoying habits. 
It's like nipples, everybody has one.
It takes a great love to accept the annoying habit of our beloved ones.
And it takes more than love to have a great marriage.


Kata-kata hikmah gituuu. Korang jgn nak speku pelik2, aku nak ingat mengingati jek la especially to mereka2 yg sedang bercintan cintun di luar sana, yg dok propah sgt propose dalam TV, ops!

Photobucket

10 comments:

azieazah said...

Zaman berchenta semua manis belaka. Bila nak bernikah, jangan plak jadi ungkitan pastu cerai berai. Masuk tv gak tuh. Nyampah pun ada.

Tijah said...

popos masuk tv, sok klesh masuk gak. hewhewhew

AiTotYati Mat said...

trend youuuu

p/s: tapi Ai pun nyampah juga

Konot said...

tengah bercinta.. kentut pun wangi!

kau tunggu la lepas kawen!!! SIAP!!!

ngahahhaha

Messy Mummy said...

propah bebenor atenya.. dah tu atenya mmg dah kawin pun :p

*yer betul, mekasih duk mengingatkan.. mmg ada kalanya terasa diri betul aje tapi sebenarnya kentut sama busuk jugekkk. hahaha

DeLancrettLurpak said...

Azieazah,

kannn? tapi ye lah market pun tinggi bab gossip retis ni, tu pasal diorg suka je masuk tv and announce bende cenggini..

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Bukan setakat clash, kang ungkit duit hantaran tak abis bayar lagi, wakakaka!

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati,

kheles kan trend mcm gini, eeee gelikss!

DeLancrettLurpak said...

Konot,

Kannn? Bab lepas majlis kawin tu yg penting sebenonye.. mcmana nak accept each other dgn iklhas, kann?

DeLancrettLurpak said...

MessyMummy,

Lepas kawin, mmg belaja betol bersabor, kalau takde kesabaran yg tinggi, mcm2 boleh jadik, ish ish ish

Related Posts with Thumbnails