Wednesday, 7 March 2012

Fiat C 500

Yaya minat beno dgn kereta ni.
Kami sewa kereta ni last weekend.
Dia mmg suka gile la, melambung pujian pada kereta ni.


Dia dengan bangganya kata dia ada duit nak beli kereta ni.



Tapi banyak ni jek la


Itu pun dia amik balance duit bayar delivery lamb briyani hari tu, chehhhh!
GBP5.04 je.
Tayar kereta pun tak tentu dapat, kahkahkah.
Photobucket

6 comments:

- GC - said...

beli la sebijik bagi kat yaya. hihih

Kazaztan Team said...

ehhh..adiah besday tu...eheheheh...nnt dah besar impian lain lak...

Nashays said...

acer kali 6, kaya yaya tu..

Takpe yaya, aunty ade belen 6p yg x abis soping kat london hari tu..

Nanti leh buat top up nak bli fiat ye

DeLancrettLurpak said...

GC,

Mak dia ni pun pakai kereta second hand, banyak cantek muka Yaya!!!

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

Kalau setakat keta mainan, sepuluh pun boleh beli, ni sapa nak byr road tax dgn insurance ni karang? hehehe

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Kalau setakat 6p = 30sen tu nak buat ape nok? hehehe

Related Posts with Thumbnails