Friday, 30 March 2012

Akhirnya..


Setelah beberapa hari tak buleh nak bukak mulut besar2 kannnn, akhirnya...
Utk menguji jaw system, kita coba makan burger. Tapi malang, burger ayam ni tak sedap. T-Bag order mint lamb burger, sedap gilosss! Next time kita makan sini, saya akan order definitely lamb! Oh, this is Gourmet Burger Kitchen, hanya ayam dan lamb sahaja yg halal. The salad dressing pun sedap, oh I love my greens. Masa kena ulcer hari tu,saya tak leh makan salad, sbb tak leh nganga, sekarang dah buleh, rasa nak makan bermangkuk2 salad, nyumsss!

12 comments:

Fazira said...

apa ubat nyer???
fazira pulak kena ulser.. huhuhu

noname said...

guna IGLOO yang dibeli di ASDA. amat berkesan.

DrNotts

anakdara said...

aiseh blh lawan tinggi KLCC burger ya mims! nang teruja..dpt imagine mun nk mkn ya mesti ngagak besar bah..haha

tasekM said...

kalau aku tobat nk kena mkn selapis2.

:)

Messy Mummy said...

Horray!! Alhamdulillah dah dpt makan.. yg tinggi melangit pulak tuh...
Enjoy ur food... Moga ulser yg banyak itu x wujud lagi selepas ini :)

Mamma Olyn ♥ said...

Waaaa...tinggiii woo, nampak sedap la, tp syg da xsdap..hehe, get well soon:)

DeLancrettLurpak said...

Fazira,

ubatnya adalah belasah je makan, nanti ulcer tu sendiri give up, kahkahkah

DeLancrettLurpak said...

Aunty Notts,

Igloo? Apakah?

DeLancrettLurpak said...

Anak Dara,

Aok kaksue, tinggi dari Big Mac aihhh...

DeLancrettLurpak said...

tasek M,


alah-alah, ayu nye makan selapis-selapis, hehhee

DeLancrettLurpak said...

Messy Mummy,

Kurang sekilo lebih ok bila dpt ulcer ni, heheh.. agak2 kalau selalu dpt ulcer, confirm berkilo2 turun, heheh

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn,

Sedap lagi daging burger Tahira yg jual dkt butcher Pakistan and Asda tu..

Related Posts with Thumbnails