Thursday, 16 February 2012

Misteri Laaah Sangat : Penanggal

Malam jemaat kena dgr cerita hantu, baru lew baca Yassin dengan penuh kusyuk.
Kenapa kat UK takda penanggal?












Angin kuat dowh!
Dia tanggalkan badan dia dkt Wednesbury, West Midlands (Point A)
Nak pegi kacau orang dkt Edgbaston, West Midlands (Point B).
Sekali angin kuat gila, dia kena tiup, dah la takda tangan nak paut dkt pokok, 
tetiba dah sampai Stoke on Trent (Point C).



Kesiannnnn!
Tapi dia boleh kata "kita shopping Royal Doulton duluuuuu!"


Photobucket

7 comments:

Tijah said...

kenapa takde pocong jugak?

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Tunggu jawapannya minggu depannnn, hehehehe

fika79 said...

Kahkahkah...

Ribbon Clown said...

Asal aku lembab tak dapat tangkap cerita ko ni.. highlight sket.. hahaha

DeLancrettLurpak said...

Fika79,


Kesian kan Penanggal, tak tercapai hasrat murninye,hehehe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah @ Ribbon Clown,

Hehe, sah-sah ko ni tak tgk cerita hantu mesia eh? Alaa, penanggal kan takda badan, dia cabut kepala dia dari badan dia everytime dia nak gi sedut darah wanita bersalin. Kalau kat UK kan anginnya kuat, kalau cabut kepala nya and terbang, sekali angin tiup jauhhh gile, kesian dia, takda tangan nak paut dkt pokok, kehkehkeh

Ribbon Clown said...

Hahahahaha baru paham.. Slowpoke

Related Posts with Thumbnails