Friday, 10 February 2012

"On Air" Lah Sangatttt


Korang tgk ke "On Air" tu?
Jangan le tanya diriku, mana pulak aku nak carik satelit asteruk tu di bumi Hengland.
Ala, yg Dang Matahari dikatakan bermulut puaka tu?
Katanya mmg sengaja diedit cenggitu, kasik rancangan tu va va voom sikit, ye ler sapa nak nengok host2 kertu kan? Oppps.


Ye, kita mmg dahagakan berita sensasi, 
so  referlah kepada paper tabloid yg tak buleh blah sekali.
[woot woot, ryhme sioottt]


Tapi dah boleh ek?
Maki orang mcm gitu, dalam tv pulak tu.
Kutuk dalam hati cukuplah woi.
Kot ya pun nak kritik dari segi penampilan takkan la melibatkan fizikal especially tang muka, kalau dah muka mcm tu, dan dikatakan tak handsome, nak buat mcmana lagi?
Cucuk botox mcm retis-retis sekalian?
Cucuk susu kambing kasik putih kahh?


Gemok? Gelap? Pendek?
Memang paham dah, bukan Dang Matahari sorang je, banyak mulut yg tak de insuran.
Pakkal takde aktiviti saman-menyaman aje kan dkt Malaysia bab hina menghina fizikal ni.
Haha, tak kuasa lawyer nak layan kauuu, haha.


Saya ada cadangan, 
everytime orang critic your look/physical
jawab je le
"Aku ok lagi ni, kau lagi hina sebab dapat mulut mcm gitu, eee puaka, kesiannnnnn kau"
Amacam?

Photobucket

6 comments:

NenetPenne (NP) said...

ha kan... kutuk orang tu tak handsome bagai.. mcmlah dia tu lawa sangat...bibir pun mcm kena sengat tebuan..

perilaku dia pun bukan baik sangat... pengkid pun layan...

kita nak tengok bakat bukan nak tengok rupa paras pun tapi apa nak buat orang malaysia memang gituh... bakat tak seberapa tapi muka ada mari, julang sana sini...

i tengok penyanyi hengland tu yang masuk british got talent tu..aaar susan boyle..perhhh dah tua tu, tak lawa pun..sekali bila dia nyanyi, judges boleh ternganga mendengar...sampai menitis laa airmata... punyalah sedap suara....

Ms.Lilies said...

aku suka jwpn ko tu...akan ku prektikkan hahaha....

DeLancrettLurpak said...

NP,

Mmg cenggini la dkt Malaysia. Physical first, then the rest come second.. Kalu tgk flight attendant airlines line, badan diorg sedap2 aje, airlines kita? confirm takkan ada chance utk org yg berbdn sedap. Mmg semua nak tgk rupa je

DeLancrettLurpak said...

Kak Mimi,


Kannn? Itu namanya "matikan air" je, hehe..

President said...

-blog walking-

sy baru tertengok audtion on air tu. mmg hampeh la perempuan tu.

btw, sy suka jawapan drpd abg yg dikutuk tu. mmg padan muka si perempuan tu. bagus klu cantik sangat. perasan gila dia cntik smp kutuk muka org lain pula.

jawapan drpd empunya blog pun bagus gak. mmg padan dgn perempuan tu.

(mode x puas hati haha)

DeLancrettLurpak said...

President,

perasaan tak puas hati seorang rakyat marhaen mcm kita ni mmg takkan dilayan, percayalah dik.. ehehe

Related Posts with Thumbnails