Tuesday, 14 February 2012

Masa Membeli Sotong

Tak romantik langsung panggil "sotong" kan? 
Warden sekolah saya panggil cenggitu.

Orang kat sini memang kebanyakkannya sambut Valentine's. 
Tapi bagi saya, masa ni mesti banyak lingeries cantek dan outrageous yg dijual.
Silalah shopping, kehkehkeh.


Kalau beli masa di luar waktu omputih galak bershopping, macam 2weeks after Valentine's ke, nanti tinggal la size yg sesuai utk dibuat tapis santan takpun utk buat bekas nasi lemak 70sen jewww.
Size-size standard mcm kita (ehem ehem) confirm laku punya lahhhh.




Apa kheless nasi lemak derrrrr!
Photobucket

10 comments:

Mak Piah said...

helemeeeeeeeeeeeeekkk..nak gi London lah hahaha.
Lapis santan tu kadang melecet pakai.ahaks!

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Aok eh, nok tapis santan ya gelik la mun dipakei lamak2, hehe

liemaopurut a.k.a ana said...

Adeh....bole la yg wat tpis santan tu. Berguna gak kihkihkih

Izuan Kunang-Kunang said...

Ada setengah yang miang dia guna buat tutup hidung time jerebu dan time wabak H1NI dan selsema burung!! *larikkkkkkkkkkkkkkk

Daddy Ziyyad said...

saiz nasik lemak RM 2.00 paling laku kan..~ haha

Nashays said...

nok, tapis santan ko kater...
kat sini saiz boleh buat helmet pon haderrr...
Takat buat mangkuk makan megi xde hal..

DeLancrettLurpak said...

Liemaopurut,

Kann? Kalau emergency masa kenduri, tapis santan dah koyak, ambik jek le dalam lemari baju, creative sangat u! Hahaha

DeLancrettLurpak said...

Izuan,

OMG! Aku dapat imagine ok! Yg segitiga tu kan? Warna pink pulak tuuuu, perhhh, dari jauh orang dah kenal weols, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,
Kahkahkah, nasi lemak RM2 tu datang dengan ayam goreng ek? Tu pasal la laku, kahkahkah!

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Wakakakaka! Lawak gila!
Adakah jadik helmet? Takda protection langsung nok, kecuali it comes with maximiser padded, kahkahkah!

Related Posts with Thumbnails