Tuesday, 28 February 2012

In Denial

Saya baru perasan.
Saya tak suka jamban cangkung sejak saya pregnant.






Sebab saya dah gems giler.
Boleh terkehel peha pastu kebas montot kalau mencangkung lelama.
Hish!



Selama ni cerita pasal makan, hari ni cerita pasal jamban.
Eh, kalau ada masuknya, mesti ada keluarnya.
Hehe.
Photobucket

8 comments:

Fazira said...

adakah puan pregnant hehehe?

DeLancrettLurpak said...

Fazira,


Takkan pregnant baby nye lahh, confident!!
Kalau pregnant cacing yg 24/7 lapar tu logik la sikit, hehe

- GC - said...

hahahaha. sokong! lenguh kepala lutut ni.

ZuNas77 said...

Hahahaha....sama!!!!!! Saya sebelum pregnant ok je jambam cankung....tp bila bdn dah bertambah 25kg,jgn arap lerrrrrr...lg haru masa baru lepas bersalin,balik umah MIL,skali jambam cangkung kauuuuu....saya paksa hubby sental lantai sekitar jamban,Dan duduk la saya walaupun jamban cangkung....hahahaha

somuffins said...

DLL
Rumah baru I, ehem..harus ada 2 jenis jamban; cangkong dan duduk. Yang duduk tu khas untuk you kot you dtg berhariraya kerumah I, kaan?

p/s: keria kejung ada lagi tak?? Sira dgn gula melaka pun sedaps..

DeLancrettLurpak said...

GC,

Kan? Tapi la ni dkt public place kebanyakkanya tandas duduk, tapi ada manusia bongok tak reti duduk, erghh!

DeLancrettLurpak said...

Kak Zunas77,

Hehehe, haru kan kak, tapi nasib baik laki sayang, sanggup jugak nak sental lantai, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Cik Som,

Kalau dah confirm nak tumpang toilet duduk rumah CikSom masa raya, pastikan hidangan semuanya hebat2, hehe..

Saya tau kalau guna gula melaka lagi sedap, tapi saya jimat gula melaka, hehehe

Related Posts with Thumbnails