Wednesday, 29 February 2012

Hobi Pelik Saya


Cer teka, cer teka.
Apa?
Makan?
Eh itu bukan hobi pelik, tu mmg penyakit, asik le lapar, kot kurus mcm Ayu BFF takpe gak.

Hobi pelik saya adalah saya sangat sukaaaaaa isi borang.
Lagi complicated borang tu, laaaaagi saya suka.
Pelik tapi benar.
Photobucket

16 comments:

somuffins said...

DLL
Memang pelik (tapi hebat)..
sama pelik & hebat bila orang bawak kereta auto guna dua belah kaki ...

Tijah said...

misti ko suka isi borang lembaga hasil kan?

Izuan Kunang-Kunang said...

Akak, tolong isi borang home office. Nanti saya belanja makan macaroon kat Laduree....hohohoho

Daddy Ziyyad said...

memang pelik!

- GC - said...

tau la bulan 3 kak kena isi borang income tax

Mak Piah said...

banyak banyak borang borang apakah yang DLL tak suka/mau isi??? *ngeh ngeh ngeh*

Kazaztan Team said...

pliksss...tak suka isi borang..

Makji Esah said...

Harus pasni aku pas kat kau segala-mala borang social services ye? tu lah kerja aku sejak 13 tahun..isik borang...borang mintak duit, borang masuk spital..borang mintak visa...wahhhh...aku bley kaya kalau aku charge. meh kita bukak bisnes isi borang.

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Org yg drive auto guna dua belah kaki adalah orang yg sentiasa ada backup plan, kot sebelah kaki tak tertekan pedal, yg sebelah buleh tl2-tlg, hehehe

CikSom lah tu kannnn? Hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Memang punnnn! Kahkahkah! Tak cukup borang saya, borang T-Bag saya isikan, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Izuan,

Ciss! Setakat macaroon nak buek apa, i demand satu Chloe jadik laa.. hahahahahaha

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,


Habit sejak kecik, aruah abah suka suruh saya isi borang, haha

DeLancrettLurpak said...

GC,

Akak la org yg paling semangat tang isi borang income tax, heheh

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Borang yg kmk sikkan maok isik selama2 nya adalah borang permohonan nikah baru T-Bag, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Kazaztan,

Tu pasal saya suka pegi pejabat gomen, sebab banyak borang nak kena isi, hahahha

DeLancrettLurpak said...

Makji,

Tidakkah kamu tahu, dulu saya pernah bercita2 nak bukak meja bawah pejabat kerajaan, meja service mengisi borang, satu borang yg berpage 3 helai =RM10. Kaya kayaaaa!!!

Related Posts with Thumbnails