Tuesday, 3 January 2012

Why Pink for Girls?

 

It's gonna be Tiring Tuesday Y'all!
Kena siap kan keje sebab screen laptop ni mintak masuk ward.
Benci!
Macamana nak present dkt boss kalau screen gile, hishhh!


Ada ke di quote GBP394 utk repair screen, aje gile!

Photobucket

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

kalau kos repair screen tu di convert ke RM, lagi gila!!! hahaha...eh, kat sana mesti ada 'lowyat' nya kan?

Makji Esah said...

ish ish....mahal nya. Repair kat London lah murs...I ada kontek pasaran gelap..mau ka?

bujal X said...

Ehem,ada soalankah..wink*

Bujal.x@gmail.com

Tq..

gedek! said...

black for guys!

daria said...

ah cutenyaaa rileyyyyy

DeLancrettLurpak said...

DaddyZiyyad,

sony punya susah kot nak dpt 2nd hand nye replacement, kalau kat Lowyat, mesti berlambak, huwaaaa!!

Sini setahu saya mmg takde Lowyat, double Huwaaa!!!

DeLancrettLurpak said...

Makji Esah,

Eh nak la contact tu, kalau dpt less than GBp100, kira bersyukur sgt lah tu

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

Thanks, nanti saya email kamu yaa

DeLancrettLurpak said...

Uncle Gedek,

Eh, kami suka juga black tauuuu!

DeLancrettLurpak said...

Daria,

Mulutnya yaaaa... gerammmm!

Related Posts with Thumbnails