Sunday, 8 January 2012

Sexretary/Cook/Boss in One Time Y'all..


Nasib baik ada pasaran gelap, ada gak tempat nak dihantar laptop tu, mekasih la Makji, i lap u lahhhh.
Kalau dpt dipatahkan screennya and hantor screennya aje, boleh la juga saya sambung buat kerja.
Tapi takpe, kita kena take a break, mari lah membaca journal yg berkodi2 tu haa..


Inilah saya di depan laptop saya yg mengadas itu.
 Memang tak gune screen laptop tu, sebab saya sambung pada external monitor. 


Walaupun daku work from home, daku feeling2 smart.
Kekonon keje opis laa.



Walhal, aku la sexretary, aku lah juga tukang masak kantin opis, kahhhhh.


Photobucket

20 comments:

Hanis MY said...

Gaya mutu keunggulan...cun spec

Yat Maria said...

Inilah gereknya working from home opis..dia sket lebih kurang cam pembaca berita kat TV..silalah pakai kain batik dgn itu top yg smart mamat..hikhikhik!kalo tala cam make sure fr the waist up aja!

linda said...

Smart nye ko Mim dok umah??? Bergaya sungguh ni ;D kalo aku la tak koserrrr

Mak Piah said...

DLL:

Matanya lirik lirik selalu...senyumnya manis manis ayuuuuuu.*nyanyi dengan gritted teeth*

Nashays said...

nasib baik tak berkemban ngan kain batik ajer..baru laa fefeling seksitari howt..wah...!!

Chik Att said...

comelll ahhhhh ....

Tijah said...

kemban ah best. baru feeling mayang karim

Ayu said...

Hahahha.. Sapa gerangan fotografer sexretary? :p

Pn.Ibu said...

bestnye keja dari rumah ;)

DeLancrettLurpak said...

Hanis,

Baru lah feeling nerd, kehkehkeh!

DeLancrettLurpak said...

Kak Yat,


Ala, mcm tau2 aje, cita2 saya mmg nak jadi pembaca berita, tapi sebab muka tak berapa nak siap, so terpaksa la jadik pembaca berita dkt rumah sendiri, hahahaha...

kann? org bukannya tahu kann? padahal pakai suar katok aje, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Linda,

Aku kalau hari weekdays, aku biasa pakai jeans and baju elok sikit la, sebab lepas hantar yaya ke school, aku terus mengadap kerja, tu yg smart semcm, ehehehe

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Mata kmk ya bukannya lirik2 selalu, macam juling air ajak, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Nashays,

Kalau sexretary howt, kena pakai mini skirt, tapi sebab sejuk nak mamps, mak tak kuasa, hahaha

DeLancrettLurpak said...

Chik Att,

Dah kertu dah saya ni, ada jugak org kata saya comel, thanks Chik Att, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Kak Tijah,

Feeling la sgt kan jadik mayang karim, tapi jauh panggang dari api, I feeling rani mukherjee je uols, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Photog adalah mamat despatch opis ni, kahkahkah... tapi mamat despatch pakai keta la, hehehe

DeLancrettLurpak said...

Pn.Ibu,

Boss saya pun work from home, tu yg senang deal, hehehe

suhana azlin said...

emm. baru nampak muka yg empunya diri dgn sangat jelas. asal cam budak diploma je ni? awet muda gituk. cubit sket, auww! ;P

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

awet muda ke? awww! thanks.. kite makan tempe banyak, tu pasal awet muda, hehehe

Related Posts with Thumbnails