Monday, 2 January 2012

Darah Muda

Read here.
Metrol ni sengal sikit, kalau ada link yg best sikit, share le ye.

Saya paham adik adik berdarah muda.
Dkt oversea ni pun berdarah muda dan bersemangat juga tapi diorg takde AUKU.
Dan diorg takde mogok rusuhan bagai, dia ada dinner/ceramah je, hehehe.

Apa-apa pun nak buat, 
pikir dulu dik.
Balik rumah, tgk muka mak abah adik-adik dulu.
Kena buang mcmana?
Tak cukup dgn tu, tgk muka boyfren and girlfren
Hidup lepas tu mcmana?


Kalau adik-adik mmg org senang dan mak abah kata "sukati hang la", sukati la dik.
Tapi kalau disebaliknya?
Macamana harapan mak abah korang?


Kalau berhati perut, pikir-pikirkan lah.
Tapi kalau nak ikut sgt semangat tu, akak surrender lah.


Telajak perahu boleh diundur, 
Terlajak join, masa depan binasa.

Photobucket

3 comments:

Mak Piah said...

DLL: apa kes tok?

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Sidak siswa meroyan..

Sak jak kenak pukul and kenak tangkap

ayam said...

mun you suka dengar lagu Hafiz AF4, memang you sentiasa maok chillax and sik suka dgn protes2 tok, tapi mun you minat rage against the machine, terpakslah memberontak! tehehe

Related Posts with Thumbnails