Saturday, 3 December 2011

Tak Rindu Pong!

Bukan tak rindu dkt blog hingusan ni.
Tapi saya tak rindu langsung dkt dapur saya, hahahahaha.


Walaupun makan ni as breakfast every day, I rela you!
Scrambled egg, fried potatoes, croissants and pain-au-chocolate.

tapi croissants kat hotel ni tak la sedap sampai juling bijik mata masa tgh makan. 
Ok la tapi tak buttery enough.
Makan ni, kul 1pm pun kenyang lagi.

Tapi sebab anakanda 2-3 kali tanya lunch sejak jejak kaki masuk ke rumah, terpaksa la masak ala kadar.
Tak sempat nak defrost ayam ke hapa, masak je sardin kicap and telur dadar.

Bertambah ok anakanda makan, hehehe.
Walaupun lidahnye ikut James Brooke, selera tetap Hang Tuah, kehkehkeh.



Photobucket

4 comments:

somuffins said...

DLL
2 orang dari 2 benua makan sardin, hehe.. Pagi nih cicah dgn roti.

Happy belated birthday sambil melaungkan soklan "baru tigaploh tahon??".

Have a nice holiday in Paris. I almost jejak kesitu if not for the bomb scare abt 2 decades ago :-(

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Kann? I sometimes sounded like org tua kann? hehe, anyway, thanks CikSom dgn soklan "takkan wish je kotttt, tiramisu satuuu!"..

somuffins said...

DLL
Tidaklah you sounded cam orang tua, nope! It is just that I compare umur you and umur I, wowwweeee...

OK.. satu Tiramisu siap!!!

DeLancrettLurpak said...

CikSom,

Mana nye tiramisu Cik Som ni? Penat i tunggu, hehehehe

Related Posts with Thumbnails