Saturday, 31 December 2011

Senaman Bulu Roma

Kau google ke bing ke yahoo search ke, ko tetap tak akan jumpa website ajar nak buat senaman bulu roma.
Blog ni je yg cerita pasal senaman bulu roma.
Haippp! Bulu roma aje, bulu lain tak masuk book.

Saya taktau la korang, kalu saya, jumpa benda murah dkt shopping mall dan benda tu asalnya adalah mahal, terus meremang bulu roma saya. Bahaya oi. Mesti beli, kalu tak beli, rasa mual-mual, pening-pening, susah nak tdo malam, sembelit, lengkap semua. Pastu terus Pak Dollah kata pregnant, wadehey Pak Dollah.

Selain daripada masuk shopping mall and terjumpa benda mahal yg jadik murah, saya juga ada teknik lain utk buat senaman bulu roma. Tapi dia ikut mood, kengkadang dia jadik, kengkadang idok le pulok.

Buat mood sekarang, lagu ni la kasik yg meremang bulu roma. 
Asal dengo je, bulu roma tegak.
Bila dah abis ia turun.
Pastu tekan butang replay, dia tegak balik.


Tapi biasanya lagu Bang Nuar Jen selalu bikin remang2 bulu roma, sambil imagine Bang Nuar pakai tanjak, kihkihkih.

Saya dah tgk 3 kali, kalau masuk wayang sini, saya sanggup pegi tgk lagi. Bukan fanatik #retis, I tak macam tu you, umur dah 30 tahun uols, ke jadah nak minat retis serupa fanatik and stalker, ish ish ish. Tapi movie ni mmg ingatkan saya memory masa dkt UTM, sebab saya baca buku ni masa di UTM. Mmg UTM dekat di hati lahhh.  How I wish boleh jumpa my BFF and close friends masa di UTM. :)


Photobucket

14 comments:

Tijah said...

bebaloi undi budak ni menang af kan? tak macam mahwi. wuuuuu. ada kena sepak dgn fan dia ni kang.

Pn.Ibu said...

lorr igt ni lagu maya karin yg nyanyi....kenapa mcm suara org pompuan?btw, love OR very much.....terkesan sgt dihati....sroot srett....

gula merah said...

mati2 aku hengat ni sora maya karin ko....

DeLancrettLurpak said...

Tijah,

Perhh, itu komen mengundang kontroversi tu.. seriously, first time saya dgr suara budak AF yg ada kualiti, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Pn Ibu,

Saya terkesan bab manja2 jiwang2 je, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Gula Merah,

Kembang semangkuk Maya Karin dengor tahuuuu.. heheheh

suhana azlin said...

weyh betul la! aku pun teringat kt UTM kalau nengok love wave nih, mmg hot giler time tu beb nanges2 baca ;P

tp tang muvi cam x de effect sgt la kesedihan tu, citer terlompat2, heroin org kampung tp ckp ada slang.

baru tau ko utmians, i lap u more la bebeh!

KSWSK said...

gilir2 baca novel ni kan..

Unknown said...

masa bila hang baca novel tu? aku tak ingat pun. aku ingat lagu abg Jon ja. memanjang pasang dlm bilik. walaupun pindah bilik byk kali..lagu tu tetap ikut.

DeLancrettLurpak said...

Suhana,

wahhh, ko pun UTMian gak? Course apa weyy?

Favourite tempat makan kat mana?

DeLancrettLurpak said...

KSWSK,

kannnn? eh sapa punya buku tu sebenonye? sampai hari ni aku taktau, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Fiza,

Weyy, masa tu kita semua busy mengadap PSM.. aku kan selalu melepak bilik Yat/Tasya.. aku baca kat situ laa..hehehe

suhana azlin said...

me sains comp, mi amor petroleum.

fav spot dulu kt kt payung, walaupun byk binatang peliharaan berkeliaran hihi...

ngedate kt pelitra, mamak the best in the world- safiah, food court jj pun okeh. kalau dgn girls suka lunch kt pak ali. mahsyuk!

DeLancrettLurpak said...

suhana,

lah ye ke?
batch tahun yg mana eh?

aku pun science comp gak, grad 2003...

Related Posts with Thumbnails