Sunday, 11 December 2011

Memang Devil Sangat!

Mau tak devil?! Ni percobaan kali ke-3 tahuuuuu. Semalam je 2 kali buat, first time buat bulan july tahun ni pun failed!

Kek birthday utk anak kak keen and abg zahar yang bongsu, ayiq nicknamenya.
Nanti saya tunjuk kek yg tak jadik di lain entry and bagi resepinya sekali.

By the way, kalau yang tak tahu, ni lah Devil's Food Chocolate Cake. Devil pun makan kek nyahhh!

8 comments:

JHaZKiTaRo said...

nampak mcm sedap.. anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

T said...

awwww...
I always thought that Devil's Food is one of the easy cake to make, unlike Angel's food or Chiffon cake.

But actually, I had my fair share of disaster with Devil's food. I forgot to grease the bottom of the pan, and when I flipped the cake to cool, it cracked into two, and I just ended up eating it straight from the pan.

Ayu said...

Rajinnyaa nok.. : ) Share resipi cepatt

Kazaztan Team said...

amboiii samapi 2 kali pd 1 hari...senangkah buat ye...bukan main devil lg kek ye...

DeLancrettLurpak said...

JHaZKiTaRo,

Mmg lazat gituuhhh..

DeLancrettLurpak said...

T,

Same like my first attempt..The cake cracked into two and it was totally disaster! I threw everything in the bin sebab marah gila, hahahaha

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

Baik nok! Orang request, mak buatkan jeeeewww

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

Saya guna 2 different recipes, recipe yg kedua tu mmg senang sgt ahh

Related Posts with Thumbnails