Saturday, 17 December 2011

Kalaulah Ada kannn?

Penawar tension...
1) untuk kek bantat..
2) rumput belakang rumah panjang gila mcm ladang jagung dah rupanye
3) boss kata contribution phd kau tak cukup lagi
4) anak tok se suap makan sendiri..
5) the never-ending cycle of washing machine and dryer activities (ugh!)


kalau lah ada kannnn...

Yang ni je la laki teman jumpe pun..
Orang laki kalau suruh pi beli barang, dia beli specific.
Dia tahu bini dia sakit kepala yg bukan migraine, tapi sebab stress.



Tapi kalau suruh beli brg, contohnya sesame seeds kan..
Nak pakai sikit je pun, ada la 1 tablespoon.
Tapi dia beli 2 bungkus besar.
12 tahun buat kuih bakar pun belum tentu habis tahuuuuuuuuu!

Photobucket

10 comments:

kucingorengemok said...

bijan tu buat basuh rambut beb, pastu letak bunga tanjung sikit... pasti baik peningmu itu

Kazaztan Team said...

ehehehhehe...mmg betui...jenuh le pk resepi ape pakai bijan byk...

fika79 said...

Hahaha..aku kn buat2 xstress jer...dalam hati berkecamuk..tidur pun mimpi exam..stress,bgla mimpi pakai porsche ke kn..

Mak Piah said...

hahhahahaha..lawak nar jakk.. but masa bok nangga dibeli bijan 2 bungkus ya sik lawak, kan.. :-)

DeLancrettLurpak said...

KOG,

mana nak carik bunga tanjung kat Hengland ni? padahal bunga tanjung pun saya taktau rupanya mcmana, ahhahahaha

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan,

kannnn? kalau masak kari buleh letak bijan pun tak ape lah jugak...

DeLancrettLurpak said...

Fika79,

Aku kena luahkan, nanti otak aku takkan berfungsi straight, hehehe.. so diluahkan dari segi sakit kepala...heheh

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah,

Kmk terkedu aihhhh

Ayu said...

Hahahhahahah.. Nok, baki2 sesame seed tu cer buat hummus. Saja kasi idea. ;p

DeLancrettLurpak said...

Ayu,

serious nok? buleh buat hummus? aku bab makanan belah2 sana, aku tak berapa tahu

Related Posts with Thumbnails